Νέα Νεα της Αγορας

Υφ. Τουρισμού: Ψάχνει ξενοδοχεία καραντίνας για το καλοκαίρι

Διαγωνισμό για την εξασφάλιση υπηρεσιών προσωρινής φιλοξενίας σε ξενοδοχεία ατόμων που πρέπει να τεθούν σε καραντίνα λόγω Covid-19, έχει προκηρύξει το Υφυπουργείο Τουρισμού, με μέγιστο διαθέσιμο ποσό τα €3 εκατ. χωρίς το ΦΠΑ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement), πρόκειται για ανοικτό διαγωνισμό για τη σύναψη σύμβασης υπηρεσιών, και πιο συγκεκριμένα, για την προσωρινή φιλοξενία ατόμων που θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα.

Το μέγιστο ποσό που είναι δυνατό να καταβληθεί στους Αναδόχους συμβάσεων, σύμφωνα με τον διαγωνισμό ανέρχεται στα €3.000.000 μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Το ποσό αφορά το σύνολο των συμβάσεων που θα συναφθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας περιλαμβανομένων των συμβάσεων που ενδεχομένως να συναφθούν με τους Επιλαχόντες Ανάδοχους καθώς και των ενδεχόμενων παρατάσεων μέχρι 31.12.2021.

Με το πιο πάνω ποσό μπορούν να φιλοξενηθούν 4.195 περίπου άτομα και τίθεται ως το μέγιστο ποσό που είναι δυνατό να καταβληθεί. Ωστόσο ο ακριβής αριθμός ατόμων που θα φιλοξενηθούν τελικά δεν είναι εκ των προτέρων γνωστός και η Αναθέτουσα Αρχή δεν δεσμεύεται για τη φιλοξενία οποιοδήποτε αριθμού ατόμων.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ελλάδα και Τουρκία «παλεύουν» για τους Βρετανούς τουρίστες

Taste and Hospitality

Ουπς! Κλειστά τα δικηγορικά γραφεία, ανοιχτά τα δικαστήρια!

Μεγάλο ξενοδοχειακό deal 675 εκατ. € μεταξύ Choice και Radisson

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!