Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

«Εναλλακτική» η προσέγγιση ορισμένων ξενοδόχων για τον ντόπιο τουρισμό

Σε προβληματική κατάσταση εξελίσσεται η εξαγγελία του ΠΑΣΥΞΕ   για τις προσφορές του ντόπιου τουρισμού σε ξενοδοχειακές ομάδες αφού  η στάση που κρατούν οι περισσότεροι επιχειρηματίες των καταλυμάτων κρίνεται εώς και “περίεργη”.

Την ώρα λοιπόν που δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των ξενοδοχείων με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΥΞΕ για συμμετοχή τους στο «Σχέδιο Στήριξης Ενίσχυσης του Εγχώριου Τουρισμού», οι περισσότεροι κάνουν τις «πάπιες» και αρνούνται να κλείσουν δωμάτια σε Κύπριους με την δικαιολογία ότι είναι υπερπλήρης οι κλίνες.

Διασταυρώσαμε τις πληροφορίες για δύο τουλάχιστον ξενοδοχεία και ενώ η διαθεσιμότητα στις ιστοσελίδες είναι «ανοιχτές» για κρατήσεις, εντούτοις τηλεφωνικώς δεν μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε κράτηση σε Κύπριους πολίτες.

Από την μια υπάρχει το ενδεχόμενο οι κλίνες που εμπίπτουν στο σχέδιο να είναι λίγες έως ελάχιστες ή αυτές να έχουν ενταχθεί για «άλλους λόγους».

Πάντως ψάξαμε και εντοπίσαμε πως διαδικτυακά μπορείς να κάνεις κράτηση φτάνει αυτή να υπερβαίνει τα τρία βράδια διαμονής και όχι δύο όπως αναφέρεται στο σχέδιο.

Για το θέμα έχει ήδη ενημερωθεί το αρμόδιο τμήμα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μητσοτάκης: «Έγκλημα» το lockdown: «Με το άνοιγμα υποχωρεί η θετικότητα!»

Το επικρατέστερο σενάριο για την εστίαση λίγες ώρες πριν τις αποφάσεις για τα μέτρα

Taste and Hospitality

Tα μέτρα που τίθενται σε ισχύ από 8 Φεβρουαρίου- Τι ανοίγει

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!