Νέα Νεα της Αγορας

1η Ιουνίου στα κέντρα διασκέδασης με Liberty Pass

Με Liberty Pass και μηχανήματα απολύμανσης του αέρα θα καταφέρει να ξεκλειδώσει ο τομέας των κέντρων διασκέδασης αλλά και η ευρύτερα οικονομία, ανέφερε ο Νίκος Βασιλείου, Πρόεδρος, του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης, στην οικονομική εκπομπή του Insider στον Active.

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλείου το Liberty Pass είναι μια έξυπνη εφαρμογή, που ουσιαστικά είναι μια Ηλεκτρονική Υγειονομική Ταυτότητα η οποία συλλέγει τα αποτελέσματα των γρήγορων τεστ αντιγόνου (Rapid Test) των μοριακών τεστ (PCR) και των εμβολίων. «Η εφαρμογή θα είναι απόδειξη ότι όσα άτομα βρίσκονται στον χώρο είναι αρνητικά στον ιό και επιπρόσθετα ο κόσμος θα νιώθει ασφάλεια. Θα είναι χώροι «covid-free.»

Το Liberty Pass, προωθήθηκε ως πρόταση προς τα Υφυπουργεία Καινοτομίας και Τουρισμού, ώστε να υπάρξει η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί και για άλλους τομείς.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως ειδικό σύστημα εξαερισμού για κλειστούς χώρους, που εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία στην Ευρώπη έχει την δυνατότητα να απομακρύνει τα μικρόβια και τον ιό.

Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.ΚΕ.Δ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Κέντρων Διασκέδασης) τόνισε επίσης την πεποίθηση του πως από την 1η Ιουνίου θα ανοίξει και ο κλάδος των Κέντρων Διασκέδασης, κάτι που τους διαβεβαίωσε η Κυβέρνηση αλλά και ο Υπουργός Υγείας στο τελευταίο του διάγγελμα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου ο Κυριάκος Δρουσιώτης

Taste and Hospitality

Πισίνες διώχνουν επενδυτές – Τι ζητούν οι developers

Taste and Hospitality

Κάτι μας έμαθε ο κορονοϊός…

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!