Γεύσεις Ποτά

Τα σφηνάκια που πρέπει να δοκιμάσεις κάποια στιγμή στη ζωή σου

Tα σφηνάκια αποτελούν τον πιο «παρεΐστικο» τρόπο για απολαύσεις το ποτό σου: είναι μικρά, κατεβαίνουν γρήγορα και σου προσφέρουν τη δυνατότητα να κεράσεις την παρέα χωρίς να ξοδευτείς ή, ακόμη καλύτερα, να γευτείς πολλά και διαφορετικά είδη αλκοόλ χωρίς να ξοδέψεις μια ολόκληρη περιουσία. Ιδού τα δεκαπέντε πιο ενδιαφέροντα απ’ αυτά.

Τεκίλα

Η μισή απόλαυση είναι στο ποτό καθαυτό και η άλλη μισή στην όλη διαδικασία για να το πιεις: Βρέχεις το πάνω μέρος του χεριού σου με λάιμ ή με λεμόνι, προσθέτεις στο σημείο αλάτι, γλύφεις το αλάτι, κατεβάζεις το σφηνάκι μονορούφι και τρως το εσπεριδοειδές.

Αν πάντως όλα αυτά σου φαίνονται εύκολα, δοκίμασε να επαναλάβεις την όλη διαδικασία έχοντας «κατεβάσει» προηγουμένως καμιά δεκαπενταριά από τα εν λόγω σφηνάκια.

Goldschläger

Αν αναρωτιώσουν ποτέ τι γεύση έχει ο χρυσός, ιδού η ευκαιρία που έψαχψνες για να μάθεις. Βλέπεις, το Goldschläger αποτελεί ένα ελβετικής προέλευσης schnapps μέσα στο μπουκάλι του οποίου «κολυμπούν» ρινίσματα χρυσού.

Jägermeister

Αλλιώς, η καλύτερη απόδειξη ότι οι Γερμανοί μας αγαπούν είναι φίλοι μας. Στην περίπτωση που δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, δοκίμασε ένα παγωμένο σφηνάκι Jägermeister και τα ξαναλέμε.

Kamikaze

Γιατί απλά αν τα ’80s μπορούσαν να χωρέσουν σε ένα ποτήρι, τότε αυτό θα ήταν ένα σφηνάκι kamikaze.

Creme de Menthe

Γιατί αποτελεί με διαφορά τον πιο γευστικό τρόπο για να «ξεπλύνεις» τη βουτηγμένη στο αλκοόλ αναπνοή σου μετά από μια βραδιά γεμάτη κραιπάλες.

Οποιοδήποτε κοκτέιλ αναφέρει ο Tom Cruise -που αλλού;- στο «Κοκτέιλ»

Ενδεικτικά μόνο ν’ αναφέρουμε τα Three Toed Sloth, The Velvet Hammer και The Alabama Slammer. Γιατί κάποια κοκτέιλ αξίζουν να τ’ ανακαλύψεις, ακόμη κι αν «πρωταγωνιστούν» σε ταινία με τον Tom Cruise.

«Υποβρύχιο»

Αλλιώς, ο μοναδικός σωστός τρόπος αν θέλεις να «παντρέψεις» την μπύρα σου με το αγαπημένο σου «σκληρό» αλκοόλ. Αρκεί, βέβαια, να τηρήσεις κάποιους βασικούς κανόνες.

Askmen.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μους σοκολάτας!

Taste and Hospitality

Γεμιστά της μαμάς, αρωματικά και καλοκαιρινά!

Taste and Hospitality

Γάλλος ογκολόγος: «Φάτε τηγανητές πατάτες, πιείτε κρασί και κάντε έρωτα»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!