Νέα Νεα της Αγορας

Κάλεσε ως μάρτυρα σε δίκη τον δρ.Κωστρίκη…για «παράνομη» ηλιοθεραπεία

Ο δρ. Κωστρίκης, πρώην μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής καλεσμένος στο ΡΙΚ το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιουνίου είπε μεταξύ άλλων ότι τον κλήτευσαν να πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης χωρίς να το γνωρίζει.

Κληθείς να εξηγήσει το αξιοπερίεργο συμβάν είπε ότι ο πολίτης που τον κλήτευσε έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία ενόσω βρίσκονταν σε ισχύ απαγορευτικά διατάγματα. «Δεν μαρτύρησα σε σχέση με υπεράσπιση. Αυτός μου έκανε ερωτήσεις. Με ρώτησε ποια είναι ειδικότητα μου, πότε ήμουν μέλος της ΣΕΕ», είπε.

«Ήθελε να αποδείξει στο Δικαστήριο ότι η ηλιοθεραπεία ήταν κακό μέρος των μέτρων και δεν είχε να κάνει με την προστασία κατά του ιού», συμπλήρωσε ο δρ.Κωστρίκης.

Ο δρ.Κωστρίκης έθεσε την εν λόγω προσωπική του υπόθεση στη συζήτηση γύρω από τις αγωγές που αντιμετωπίζουν μέλη της ΣΕΕ από πολίτες, με φόντο τα απαγορευτικά διατάγματα.

Ο δρ.Κωστρίκης είπε μεταξύ άλλων ότι είναι χάσιμο χρόνου για τέτοιες υποθέσεις να κλητεύονται στα Δικαστήρια αφού στην προκείμενη υπόθεση ο ίδιος ενώ ήταν ορισμένο να εμφανιστεί στις 11.00 περίμενε πίνοντας καφέ μέχρι τις 13.00 για να εμφανιστεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

H Ευρώπη χαλαρώνει τα μέτρα, παρά τους χιλιάδες θανάτους (Αναλυτικά)

Taste and Hospitality

«Έν οἶδα ὅτι οὐδέν οἶδα»: Αυτά τα Κυπριόπουλα…το μέλλον αυτής της Ανεξάρτητης χώρας

Και όμως…υπήρξαν σκέψεις για ολικό κλείσιμο της χώρας (Δηλώσεις)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!