Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Μπισκότα Φρου Φρου vs Rolandos Enterprises – H δικαστική «δικαίωση»

Σε έκτακτη συνεδρία θα συνέλθει στις 22 Ιουνίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Alkis H. Hadjikyriakos (Μπισκότα Φρου Φρου), για να μελετήσει την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για απόρριψη της εταιρικής αίτησης που καταχώρησε η εταιρεία Μπισκότα Φρου Φρου το 2015 εναντίον της Rolandos Enterprises Public Ltd.

Η αίτηση αφορούσε τον διορισμό επιθεωρητών για να ερευνήσουν πιθανή διοικητική κακοδιαχείριση στην Rolandos Enterprises Public Ltd.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, κατά την συνεδρία θα αποφασιστούν τα περαιτέρω ένδικα μέσα και άλλες ενέργειες που θα λάβει/προβεί η εταιρεία εναντίον της Rolandos Enterprises Public Ltd σχετικά με την αρχική της απαίτηση.

ε δική της ανακοίνωση, η Rolandos Enterprises Public Ltd αναφέρει ότι η εταιρεία και το Διοικητικό της Συμβούλιο  δικαιώθηκαν στην αντίκρουση των ισχυρισμών σαν κακόβουλων και ψευδών. «Αναπόφευκτα η καταπελτική αυτή απόφαση θα συμπαρασύρει και άλλες δικαστικές διαδικασίες εις απόρριψη οι οποίες καταχωρήθηκαν με το ίδιο ουσιαστικά περιεχόμενο και εκκρεμούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας», σημειώνει. 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Oριστικό λουκέτο βάζει café στη Πάφο- Τα φαγώσιμα θα δοθούν σε απόρες οικογένειες

Taste and Hospitality

Ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα βάζει λουκέτο και πωλείται

Γάλλοι μοναχοί πωλούν τυρί μέσω ίντερνετ – Ξέμειναν με 2,8 τόνους

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!