Παρουσίαση Φιλοξενία

Lofos Heights: Σε φάση ανέγερσης στη Τάλα οι πολυτελείς βίλες

Σε φάση ανέγερσης είναι και επίσημα το πολυτελές έργο Lofos Heights του Ομίλου Domenica. Οι εργασίες του έργου έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα και υπολογίζεται ότι μέχρι το φθινόπωρο του 2022 το έργο θα είναι έτοιμο προς παράδοση.

Ο Λόφος βρίσκεται στην περιοχή Τάλα και αποτελεί ίσως την πιο περιζήτητη περιοχή της Πάφου για σπίτια από ξένους και ντόπιους. Για αυτούς που ψάχνουν την απόλυτη ηρεμία, τον καθαρό αέρα, απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα, αλλά παράλληλα να βρίσκονται κοντά στο κέντρο της πόλης και τις παραλίες, το Lofos Heights αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Χτισμένο σε μεγάλα οικόπεδα, το έργο αποτελείται από πολυτελείς βίλες 2 & 3 ορόφων με 3 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια και μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης με απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο τησ Μεσογείου και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Πάφου.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός επιτρέπει στους ενοίκους να απολαμβάνουν τη θέα από κάθε γωνιά του σπιτιού. Οι εσωτερικοί χώροι είναι ιδιαίτερα ευρύχωροι, κατασκευασμένοι από αρίστης ποιότητας υλικά, κάτι που χαρακτηρίζει όλα τα έργα του ομίλου Domenica!

Για τους πιο πάνω λόγους ο οργανισμός International Property Awards έχει επιλέξει ανάμεσα σε πολλά έργα το Lofos Heights ως υποψήφιο έργο στην κατηγορία καλύτερη κατοικία για το 2021.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Χρίστος Κάιζερ: Σ’ ένα «Panorama» με τα πιο εκπληκτικά κοκτέιλ

Είναι τα σπίτια μη τόποι; Είναι ντουβάρια; Ή είναι τόποι μνήμης και ταυτότητας;

Taste and Hospitality

HUGO Wine – Cocktail & Tapas Bar: Όταν η γαστρονομία αποκτά προσωπικότητα

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!