Παρουσίαση Φιλοξενία

Χρίστος Κάιζερ: Σ’ ένα «Panorama» με τα πιο εκπληκτικά κοκτέιλ

Ηλιοβασίλεμα με ένα δροσιστικό κοκτέιλ στο χέρι και μια προνομιακή θέση που μας χαλαρώνει και μας βοηθά να γεμίσουμε τις «μπαταρίες» μας απολαμβάνοντας τη θέα από ψηλά. «Panorama Lounge» στο Πισσούρι εκεί όπου  κατά τη διάρκεια της ημέρας που μπορούμε να απολαύσουμε τα υπέροχα χρώματα της φύσης, είτε το βράδυ κάτω από τα αστέρια, με τα φώτα να δημιουργούν μαγικό σκηνικό.O ιδιοκτήτης Χρίστος Kaizer γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πισσούρι. Θα σας υποδεχθεί με χαμόγελο και πολλές προτάσεις cocktails. Σπούδασε στην Αγγλία μηχανολόγος-μηχανικός. Όταν επέστρεψε στην Κύπρο από τις σπουδές του έπιασε δουλειά στην ταβέρνα o Vrakas στην πλατεία του χωριού όπου εκεί άρχισε να συνειδητοποιεί την αγάπη του για τον χώρο της εστίασης.

«Παρακολούθησα κάποια σεμινάρια σχετικά με το κρασί, με την παρότρυνση του τότε εργοδότη μου, τα οποία με βοήθησαν αρκετά στην σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.

Δούλεψα εκεί σχεδόν 3 χρόνια, με τις γνώσεις μου να αυξάνονται πολύ γύρω από το χώρο γενικότερα», μας λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Μια μέρα άκουσα ότι το χωριό θα ενοικίαζε το πολιτιστικό κέντρο Πισσουρίου και αποφασίσαμε με την γυναίκα μου να δοκιμαστούμε σε κάτι καινούργιο και να ανοίξουμε τον δικό μας χώρο εστίασης.

Μετά από διάφορες επιλογές και βάση της πανοραμικής θεάς του τόπου καταλήξαμε στο όνομα «Panorama Lounge». Άρχισα να παρακολουθώ μαθήματα Barista και Bartering γιατί ήθελα να μπορώ να προσφέρω στους πελάτες μου το καλύτερο δυνατό.

 Έδωσα βάση στον καλό καφέ (espresso) και σε πρωτότυπα και όμορφα cocktails που κατά την γνώμη μου ήταν κάτι που έλειπε από το Πισσούρι. Με καλή διάθεση και θετικότητα καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που βρίσκαμε μπροστά μας και να δημιουργήσουμε ένα μέρος φιλόξενο για τους τουρίστες αλλά και όμορφο για το καθημερινό καφεδάκι και βραδινό ποτό των ντόπιων».

Ο Χρίστος είναι από τα παιδιά που θέλουν να ενημερώνονται και να ανανεώνουν τις γνώσεις τους με σεμινάρια κ.α. έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει συνεχώς με νέες ιδέες, κάτι καινούργιο.

Ζητώντας του να μας πει τι λένε συνήθως οι θαμώνες του «Panorama Lounge» αυτό είναι: « Ο συνδυασμός της απίστευτης θέας με την χαλαρή μουσική και ένα ωραίο Cocktail είναι πιστεύω ιδανικά για να ξεφύγει κανείς από την καθημερινότητα του και να χαλαρώσει».


Strawberry, passion fruit, lime, vanilla, soda

Gin & tonic


Strawberry passion
Image preview
Hugo
Gin, orange, cucumber, passion fruit, ginger ale

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μήνυμα αισιοδοξίας από τον chef d’ hotel Ανδρέα Κατσαρό

Taste and Hospitality

Glühwein και ζεστά ποτά απ’ όλο τον κόσμο

Η θάλασσα της Κερύνειας που «ένωσε» την ιστορίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Κύπρου

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!