Νέα Νεα της Αγορας

Χάρης Λοϊζίδης: Πλάνο εξόδου από την κρίση ετοίμασαν οι ξενοδόχοι

O ΠΑΣΥΞΕ έχει ενεργοποιήσει πλάνο εξόδου από την κρίση με ορίζοντα το 2022, ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάρης Λοϊζίδης, κατά το πρόσφατο 43ο Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ και μέσα από το εκφραστικό του όργανο το περιοδικό «Ξενοδόχος» του Αυγούστου.
 
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου ο κ. Λοϊζίδης είπε ότι ότι οι ξενοδόχοι δεν χάνουν τον προσανατολισμό τους και παραμένουν επικεντρωμένοι στην επίτευξη των μεγάλων στόχων που έχουν τεθεί παρά τις αρνητικές συνθήκες που υποβάλλει τον βασικότερο αιμοδότη της κυπριακής οικονομίας, η πανδημία Covid-19.


 
Πρόσθεσε πως «η υλοποίηση της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό με ορίζοντα το 2030 συνεχίζει να καθοδηγεί κάθε πτυχή των ενεργειών μας».
 
Στο δελτίο Τύπου προστίθεται ότι στο τεύχος 52 του «Ξενοδόχου» φιλοξενούνται πολλές κοινωνικές, περιβαλλοντικές και άλλες δράσεις του ΠΑΣΥΞΕ, όπως η πρώτη εκδήλωση του έργου «Μείωση της κατανάλωσης και διάθεσης πλαστικών μίας χρήσης στην τουριστική βιομηχανία στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στη Μάλτα», γνωστό ως «SUPMed».
 
 Ο «Ξενοδόχος» εκδίδεται τρεις φορές τον χρόνο, και διανέμεται σε αξιωματούχους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε ηγετικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα, καθώς και σε όλα τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ, διευθυντές ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες εστιατορίων, εταιρείες εφοδιασμού του ξενοδοχειακού τομέα, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και άλλους. Αναρτάται, επίσης, στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Μην κολυμπήσετε τσίτσιδοι έρχονται πρόστιμα και συλλήψεις

Μπήκε στα εστιατόρια η θάλασσα στο Lady’s Mile (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

ΠΑΣΥΞΕ : Θέρμες ευχαριστίες στις ξενοδοχειακές μονάδες που λειτουργούν σαν κέντρα καραντίνα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!