Νέα Νεα της Αγορας

Πάφος: Οδηγοί χάνονται στα χωράφια λόγω… GPS

Τα χωράφια και οι καλλιέργειες των γεωργών γύρω από το διεθνές αεροδρόμιο Πάφου, κοντεύουν τους τελευταίους μήνες να έχουν περισσότερη… κίνηση από την ίδια την μονάδα. Αιτία για το άνευ προηγουμένου καθημερινό πήγαινε-έλα δεκάδων αυτοκινήτων ενοικίασης, κυριολεκτικά μέσα στα χωράφια στην βόρεια πλευρά του περιφραγμένου χώρου του αεροδρομίου, είναι όπως έχει διαπιστωθεί τα…GPS με τα οποία είναι εφοδιασμένα όλα τα αυτοκίνητα πλέον.

Τα δεδομένα που περιέχουν τα οδικά αυτά βοηθήματα, φαίνεται ότι καταγράφουν ένα μικρό αγροτικό δρόμο που από τον παλιό δρόμο Λεμεσού-Πάφου, στο ύψος της Αχέλειας, οδηγεί όντως προς την βόρεια πλευρά της περίφραξης του αεροδρομίου Πάφου. Μόνο που ο εν λόγω δρόμος χρησιμεύει μόνο για την διακίνηση των γεωργών που καλλιεργούν τις τεράστιες εκτάσεις που περιβάλλουν τον αερολιμένα και όχι το ίδιο το αεροδρόμιο, αφού στην πλευρά αυτή του αεροδρομίου δεν υπάρχει ούτε είσοδος, ούτε έξοδος.

Εντούτοις, για κάποιο λόγο τα GPS οδηγούν τους ξένους οδηγούς μέσω αυτού του δρόμου και κυριολεκτικά μέσα από σπαρμένες εκτάσεις στην περίφραξη του αεροδρομίου, όπου οι οδηγοί αφού συνειδητοποιούν το αδιέξοδο, κάνουν επαναστροφή και αποχωρούν σε αναζήτηση της κανονικής διέλευσης προς τον προορισμό τους.

Η δυσλειτουργία αυτή έχει ως αποτέλεσμα σε ημέρες που παρατηρείται και πάλι αυξημένη αεροπορική κίνηση στο αεροδρόμιο, να καταγράφεται μέχρι και μποτιλιάρισμα στα χωράφια στην βόρεια πλευρά της μονάδας, με οχήματα ενοικιάσεως να παραμένουν μπροστά από την περίφραξη, με τους οδηγούς να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει και στη συνέχεια μέσα από όπισθεν ταχύτητες και ελιγμούς στα χωράφια να ξαναπαίρνουν το αγροτικό δρομάκι που θα τους βγάλει στον κύριο δρόμο προς την Τίμη και από εκεί στη λεωφόρο του αεροδρομίου.

Ντόρα Χριστοδούλου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Θησαυροί της κάβας του Τατοΐου – 4.000 σπάνιες φιάλες κρασιών και ποτών – Chivas για την ενθρόνιση της Ελισάβετ (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

Νεκρό δελφίνι εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή στην Πάφο (Eικόνες)

Taste and Hospitality

Μιχάλης Κουντουριώτης: H «σιωπηλή» επιδημία…ινσουλινοαντίσταση

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!