Διοίκηση Πρόσωπα

Julia Simpson: Η νέα Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλός στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC)

Η κυρία Julia Simpson αναλαμβάνει Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλός στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) από τις 15 Αυγούστου στη θέση της Gloria Guevara, που αποχωρεί μετά από 4 χρόνια στην ηγεσία του παγκόσμιου φορέα, που εκπροσωπεί τον ιδιωτικό τομέα του τουρισμού.

Η κυρία Simpson διαθέτει πλούσια εμπειρία στον τομέα ταξιδιων και τουρισμού, έχοντας διατελέσει στα διοικητικά συμβούλια της British Airways, της Iberia και πιο πρόσφατα ως Επικεφαλής Προσωπικού στο International Airlines Group. Εργάστηκε προηγουμένως σε ανώτερες θέσεις στην κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, μεταξύ των οποίων και ως σύμβουλος του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όπως δήλωσε, ανυπομονεί να διαμορφώσει και να οδηγήσει τη φιλόδοξη ατζέντα του τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών για την επίτευξη μακροπρόθεσμης βιώσιμης και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξης.

Είναι μεγάλη ευθύνη, είπε, να ηγηθώ του WTTC τώρα, καθώς ο τουριστικός κλάδος αναδύεται από τη χειρότερη κρίση στην ιστορία του. Τα ταξίδια και τουρισμός, πρόσθεσε, διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο για τις οικονομίες σε όλο τον κόσμο, αντιπροσωπεύοντας 330 εκατομμύρια θέσεις εργασίας το 2019. Σε πολλές κοινότητες είναι η ραχοκοκαλιά των οικογενειακών επιχειρήσεων που έχουν υποστεί καταστροφή από την πανδημία.

Η κυρία Guevara, πρώην γραμματέας τουρισμού του Μεξικού, ανέλαβε την ηγεσία του WTTC τον Αύγουστο του 2017. Στα χρόνια της θητείας της έφερε σημαντικές αλλαγές στον Οργανισμό, ενώ την περίοδο της πανδημίας αποτέλεσε μια ισχυρή φωνή του παγκόσμιου τουριστικού τομέα, βοηθώντας καθοριστικά στα βήματα ανάκαμψης, που συντελούνται.

Αλλαγή ηγεσίας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC)

Η ίδια δήλωσε πολύ περήφανη για το έργο της και τις συνεργασίες που είχε με “καταπληκτικούς ηγέτες” της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, οι οποίοι είναι μέλη του WTTC, καθώς και με κυβερνητικούς επικεφαλής του τουρισμού σε όλο τον κόσμο. 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στους κορυφαίους σεφ του κόσμου μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος

Taste and Hospitality

Νέος CEO στην TUI από την 1η Οκτωβρίου ο Sebastian Ebel

Taste and Hospitality

Γιατί προωθούνται επαγγελματικά οι τοξικοί άνθρωποι

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!