Νέα Νεα της Αγορας

Οδηγοί ταξί μπλόκαραν το Οδόφραγμα Αγίου Δομετίου λόγω… καυσίμων (Βίντεο)

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι   στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, με τους οδηγούς ταξί να κατέρχονται σε αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας μετά από ελέγχους λειτουργών του τελωνείου στα οχήματά τους και την απαγόρευση να εφοδιάζονται με καύσιμα από τα κατεχόμενα. Οι οδηγοί ταξί μπλόκαραν για περίπου μία ώρα την διέλευση των οχημάτων από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές ζητώντας ίση μεταχείριση με τους υπόλοιπους πολίτες της Δημοκρατίας.

Του Δημήτρη Χατζηιωσήφ 

«Οι υπόλοιποι πολίτες δικαιούνται όλοι να πάνε εκτός από εμάς. Είναι καθαρό discrimination φίλε. Είμαστε δεύτερης κατηγορίας», δήλωσε ένας από τους οδηγούς των ταξί.

Ο Πρόεδρος Αστικών Ταξί Λευκωσίας με τη σειρά του, επισήμανε: «Το κράνος πρέπει να το βάζουν όλοι, τη ζώνη πρέπει να την βάζουν όλοι, δεν πρέπει να τρέχουν όλοι, πρέπει να βγάζουν άδεια κυκλοφορίας όλοι. Δαμέ είναι δύο μέτρα και δύο σταθμά. Οι μόνοι που δεν μπορούν να παιρνούν από εκεί είναι οι οδηγοί ταξί; Για όνομα του Θεού».

Με τους οδηγούς ταξί να προειδοποιούν με μεγαλύτερη κινητοποίηση την ερχόμενη Τρίτη, όπου όπως δηλώνουν θα κλείσουν κύριους δρόμους της πρωτεύουσας.

«Πέρασα η ώρα 9.30 να πάρω κάποιο πελάτη στην Κερύνεια, ετσακάραν μου τον δείκτη του πετρελαίου, πόσο έχω, γιατί πάεις, πάω για δουλειά, έχω δουλειά με την κυρία των ΗΕ, ετσακάραν μου τον δείκτη, εγράψαν τα νούμερα μου, το όνομά μου και όταν πέρασα ξανά το ίδιο, να δει αν έβαλα τάχα πετρέλαιο. Αδιανόητα πράματα», τόνισε ένας ακόμη οδηγός.

Ενώ καταγγέλλουν και απειλές.

«Όταν περάσεις, έχει εκεί άνθρωπο του τελωνείου, γράφει τα χιλιόμετρα, νούμερα, το καύσιμο που έχει και την ώρα που βγαίνεις το ίδιο, και πιάνει σε να σου κατάσχει το αυτοκίνητο, απειλούν τους να τους κατάσχουν το αυτοκίνητο. Μα δεν εκταλάβα. Που ζούμε;» ανέφερε ο κ. Κυλίλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την αυθόρμητη διαμαρτυρία των οδηγών ταξί, το πρόβλημα φαίνεται να επιλύθηκε τουλάχιστον προσωρινά. Πάντως, η ραγδαία αύξηση στις τιμές των καυσίμων προκαλεί έντονη ανησυχία στους πολίτες οι οποίοι βρίσκουν ως διέξοδο τα φθηνα καύσιμα στα κατεχόμενα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Λειτουργία Ξενοδοχείων και άλλων Τουριστικών Καταλυμάτων

Taste and Hospitality

Mπαίνουν οι κάμερες στους κυπριακούς δρόμους – Πότε αναμένεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

1900 ξένοι εργαζόμενοι στην Κύπρο με ετήσιο μισθό άνω των €55.000

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!