Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Ακυρώνεται η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Μαρίνα Λεμεσού

Η Διεύθυνση της Μαρίνας Λεμεσού, θέτοντας ως πρώτη και ύψιστη προτεραιότητά της, την προάσπιση της υγείας των επισκεπτών, αλλά και των συνεργατών και υπαλλήλων της και ενστερνιζόμενη τις προσπάθειες της πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19, ανακοινώνει την ακύρωση της προγραμματισμένης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που είχε οργανώσει, στο πλαίσιο της φωταγώγησης  του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Μαρίνας.

Παρόλο που η χθεσινή εξαγγελθείσα ανακοίνωση από τον Υπουργό Υγείας αναφέρει ως ημερομηνία εφαρμογής των νέων μέτρων, για την αναχαίτηση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού την 29η Νοεμβρίου και οι εκδηλώσεις της Μαρίνας Λεμεσού ήταν προγραμματισμένες για το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, η αίσθηση ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο κοινό, τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους της,  επιβάλλουν τη λήψη της προαναφερθείσας απόφασης.

Η συστράτευση όλων μας απέναντι στη μάχη είναι επιβεβλημένη και η Μαρίνα Λεμεσού δηλώνει την αδιαπραγμάτευτη βούλησή της να συνεισφέρει στον αγώνα του κόσμου απέναντι στη διασπορά της νόσου, αυστηρά συμμορφούμενη με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου και λαμβάνοντας συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα, βάσει των σχετικών πρωτοκόλλων, ώστε να διασφαλιστεί ο περιορισμός της διασποράς του COVID-19.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα καταστήματα καθώς και οι χώροι εστίασης της Μαρίνας Λεμεσού θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους κατά τη διάρκεια των εορτών. Παράλληλα, στις 26 Νοεμβρίου 2021, τα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού θα διαθέτουν εκπτώσεις και ειδικά πακέτα προσφορών Black Friday, αναδεικνύοντας ένα νέο επίπεδο για «ψώνια πάνω στη θάλασσα».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com ή τη σελίδα στο Facebook facebook.com/LimassolMarina.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κλείσιμο δρόμων στη Λευκωσία λόγω «Running under the Moon»

Taste and Hospitality

Street Beats κάθε Πέμπτη στην πλατεία του Αγίου Λαζάρου

Taste and Hospitality

Έρχεται το VEGAN FAM Spring FAIR

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!