Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Χήτος: Στρατηγική συνεργασία με τη Danone Waters

Η Χήτος ΑΒΕΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη γαλλική Danone Waters, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών εμφιαλωμένου νερού στον κόσμο. Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία που αφορά στην εγχώρια αγορά, με τη Χήτος να αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία, merchandising και marketing των προϊόντων Evian και Ferrarelle, από 1 Ιανουαρίου 2022.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Evian αποτελεί τη νούμερο ένα premium μάρκα εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού από τις γαλλικές Άλπεις, σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ το Ferrarelle είναι η πρώτη μάρκα φυσικώς αεριούχου φυσικού μεταλλικού νερού στην Ιταλική αγορά.

Για πρώτη φορά λανσάρονται στην ελληνική αγορά το ανθρακούχο νερό Evian σε γυάλινη φιάλη 750ml και το φυσικώς αεριούχο νερό Ferrarelle 750ml. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει επίσης τους ταχυκίνητους κωδικούς Evian, σε PET και rPET φιάλες για τη ζεστή αγορά (σούπερ μάρκετ κ.ά.).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «η προσθήκη του Evian και του Ferrarelle, water-partners τoυ επίσημου Οδηγού Michelin, στο προιοντικό χαρτοφυλάκιο της Χήτος, ενισχύει ιδιαίτερα τη θέση της, στην εγχώρια premium αγορά HORECA».

Σημειώνεται ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε με απευθείας ανάθεση, «γεγονός που αποδεικνύει την εμβέλεια της αξιοπιστίας της εταιρείας και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχει χτίσει στη μακροχρόνια πορεία της, στην ελληνική και διεθνή αγορά».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Merlot: Η Γαλλίδα «συγγενής» του Cabernet Sauvignon

Taste and Hospitality

To εξαιρετικό Κυπριακό παρθένο ελαιόλαδο

Taste and Hospitality

Εφοδιαστική Αλυσίδα (Supply Chain)

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!