Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Η NEFT Vodka: Eξαιρετικά υψηλής ποιότητας που έρχεται σε ένα μοναδικό δοχείο

Η NEFT Vodka είναι μια βραβευμένη αυστριακή βότκα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας που έρχεται σε ένα μοναδικό δοχείο σε σχήμα βαρελιού που αναπαράγει ένα βαρέλι λαδιού.

Η Neft είναι η βότκα που έρχεται σε μια μινιατούρα λαδιού. Η μεγαλύτερη απορία που μπορεί να έχετε είναι ότι όταν βλέπετε τη Neft, υπάρχουν λευκά και μαύρα κουτάκια. Ποια είναι η διαφορά? Τίποτα. Η βότκα στο εσωτερικό είναι η ίδια και στα δύο, οπότε επιλέξτε το κουτάκι που σας αρέσει περισσότερο.

Παράγεται στην Αυστρία και αποστάζετε από σίκαλη, η βότκα μπορεί να έχει περισσότερα από το μερίδιό της σε κόλπα για να σε μπερδέψει, αλλά το τελικό προϊόν είναι στην πραγματικότητα πολύ καλό. Η μύτη έχει μια γήινη ποιότητα και μια πολύ απαλή νότα πετρελαίου, αλλά τίποτα το συντριπτικό, απλώς υπαινίσσεται το λάδι καρυδιάς και τον γραφίτη.

Δοκιμάζοντας τη βότκα NEFT

Η βότκα είναι όσο πιο αγνή γίνεται. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου άρωμα, ίσως μια νότα γλυκύτητας βανίλιας και λίγο εσπεριδοειδή, μια νότα από αμύγδαλα. Δεν υπάρχει κανένα από αυτό το άρωμα φαρμακευτικής/αιθανόλης.

Η εμπειρία συνεχίζεται καθώς πίνετε τη βότκα. Στο στόμα, η βότκα γλυκαίνει λίγο, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί κάποια γοητεία , είναι λαχταριστή και παχύρρευστη και εξακολουθεί να είναι ουδέτερη με αυτές τις νότες βανίλιας, αμύγδαλου και εσπεριδοειδών. Το φινίρισμα είναι μακρύ και εξίσου λείο, με λίγο πιπεράτο μπαχαρικό. Είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες βότκες που θα έχετε δοκιμάσει εδώ και πολύ καιρό.

Βραβεία της βότκας NEFT

 Έχει κερδίσει μια παρτίδα βραβείων, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα μεγάλα: Καλύτερης βότκας στον Διαγωνισμό World Spirits του San Francisco 2018, όπου κέρδισε ένα Διπλό Χρυσό. Κέρδισε επίσης διπλό χρυσό στον διαγωνισμό Best Tasting Spirits 2020 και βραβεύτηκε με 98 βαθμούς από το περιοδικό The Tasting Panel.

Προμηθευτείτε της βότκα NEFT απο το Basket Of Taste :

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Takashi Murakami: Κυκλοφορεί μπισκότα σε σχήματα λουλουδιών

Taste and Hospitality

Η British Frozen Food Federation ξεκινά την πλατφόρμα υποστήριξης των μεταφορών

Taste and Hospitality

Οι κρυμμένες ιστορίες πίσω από τις ετικέτες ελληνικών κρασιών

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!