Εφοδιαστική Αλυσίδα Πρόσωπα

Constantinou Bros: Ο πρόεδρος θέλει το 100% και πληρώνει €54.642.857,24 σε cash

Στην διατύπωση ολικής δημόσιας πρότασης για την απόκτηση μέχρι και του 100% του συνολικού εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της Constantinou Bros Hotels Public Company Ltd σε μετρητά, προχώρησε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας.

Το συνολικό εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της CHH ανέρχεται σε €54.642.857,24 διαιρεμένο σε 160.714.286 μετοχές ονομαστικής αξίας €0,34 η κάθε μία.

Σημειώνεται ότι ο προτείνων κατέχει ήδη άμεσα 139.609.444 μετοχές της υπό εξαγορά εταιρείας ήτοι το 86,87% του μετοχικού κεφαλαίου.

Constantinou Bros: Deal €2.5 εκατ. με τον πρόεδρο του Δ.Σ. - Taste and  Hospitality

Σε ανακοίνωση τονίζεται ότι, με βάση τα ποσοστά που κατέχει ο κ. Κωνσταντίνου στο εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της CBH κατά την 17η Ιανουαρίου 2021, η δημόσια πρόταση καθίσταται άνευ όρων και συνεπώς θεωρείται ήδη επιτυχής, χωρίς να υπόκειται σε καμία άλλη προϋπόθεση.

Σε μετρητά η πληρωμή
Η δημόσια πρόταση αφορά τις υπόλοιπες 21.104.842 μετοχές ήτοι το 13,13% της υπό εξαγοράς εταιρείας, οι οποίες δεν κατέχονται από τον προτείνοντα.

Η προτεινόμενη αντιπαροχή που θα προσφέρει για κάθε μία μετοχή, ανέρχεται στα €0,02 και θα καταβληθεί σε μετρητά στους δικαιούχους που θα αποδεχτούν τη δημόσια πρόταση.

Ο προτείνων έχει προβεί σε διευθετήσεις με πιστωτικό ίδρυμα για την καταβολή της απαιτούμενης αντιπαροχής προς τους μετόχους της υπό εξαγορά εταιρείας που θα αποδεχτούν τη δημόσια πρόταση.

Στη συνέχεια, εφόσον με τη λήξη της δημόσιας πρότασης αποκτήσει ποσοστό πέραν του 90% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της CBH και ισχύουν οι προϋποθέσεις του άρθρου 36 του νόμου, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου προτίθεται να εξασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze out) και να απαιτήσει τη μεταβίβαση των υπόλοιπων τίτλων της υπό εξαγορά εταιρείας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Mount Gay Rum: 300 χρόνια κληρονομιάς και τεχνογνωσίας

Taste and Hospitality

Από ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια οι μπύρες της ΑΒ InBev – Budweiser, Corona και η Stella Artois

Taste and Hospitality

Η Tanqueray λανσάρει το τζιν Flor de Sevilla χωρίς αλκοόλ

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!