Νέα Νεα της Αγορας

Δημάρχος Παραλιμνίου: «Οι παραλίες του Πρωταρά δεν είναι τσιφλίκι ή κοτσιάνι κανενός»

Απάντηση απέστειλε μέσω ανακοίνωσής του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου στους ιδιοκτήτες των θαλασσίων αθλημάτων και στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα (7/1/22) από το πρωί έξω από το Δημαρχείο Παραλιμνίου.

Αυτούσια η ανακοίνωσή του:

«Δεν επιθυμώ να συγκρουστώ με τους διαχειριστές θαλασσίων αθλημάτων. Είναι δικαίωμά τους να διαδηλώνουν, είναι δικαίωμα τους να διαμαρτύρονται και είναι δικαίωμά τους να αποταθούν στη δικαιοσύνη εάν κρίνουν ότι έχουν παραβιαστεί τα δικαιώματά τους.

Επιμένουν όπως στις προσφορές υπάρχει πρόνοια ότι οι προσφοροδότες πρέπει να έχουν πείρα 5 ετών «στο συγκεκριμένο σημείο». Συνεπώς θέλουν οι προσφορές να φωτογραφίζουν τους ιδίους για να συνεχίσουν να διατηρούν τα πόστα τους το οποίο είναι αντίθετο με τη Νομοθεσία και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο.

Ο Δήμος Αγίας Νάπας με 9 παραλίες εισπράττει 200.000 ευρώ ετησίως. Ο Δήμος Παραλιμνίου με διπλάσιο χρόνο εργασίας (λόγω καιρικών συνθηκών) και με 12 παραλίες εισπράττει 110.000 ευρώ ετησίως. Στις χρυσές παραλίες του Πρωταρά το υψηλότερο ποσό που καταβάλλεται είναι €15.000 το χρόνο ενώ στην Αγία Νάπα το υψηλότερο ποσό είναι σχεδόν €50.000 το χρόνο.

Οι παραλίες του Πρωταρά και τα έσοδα τους, ανήκουν στους δημότες του Δήμου Παραλιμνίου. Ο Δήμος ακολουθεί τους Ευρωπαϊκούς Νόμους και τους Νόμους του Κράτους. Ο Δήμαρχος υλοποίησε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και η Επιτροπή Προσφορών τις προκήρυξε συμμορφούμενη με τις ξεκάθαρες νομικές γνωματεύσεις που έλαβε για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου όταν ήταν μαθητής! (photo) - Nea Ammochostos

Εάν οι εν λόγω επιχειρηματίες επιθυμούν να διατηρήσουν τα πόστα τους, να λάβουν μέρος και να κερδίσουν το διαγωνισμό που γίνεται με διαφανείς διαδικασίες, χωρίς διακρίσεις, χωρίς προσυνεννοήσεις και συμπράξεις.

Οι παραλίες του Πρωταρά δεν είναι τσιφλίκι ή κοτσιάνι κανενός.”

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το Intermittent Fasting

Taste and Hospitality

Qi Partner, Zahi Younan: Ένας guru των αγορών στη Λεμεσό

Taste and Hospitality

Έκανε την σούμα η Στατιστική Υπηρεσία…€1.916 ο μισθός του μέσου Κύπριου!

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!