Νέα Νεα της Αγορας

Η Κύπρος ανοίγει τα σύνορα στους Ρώσους με το Sputnik Light

Ένα σημαντικό βήμα για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών έκανε η Κύπρος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας (ATOR), καθώς αναγνώρισε το εμβόλιο «Sputnik Light» ως τρίτη ενισχυτική δόση για την επιβεβαίωση της εγκυρότητας του ρωσικού πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Μέχρι τώρα η Κύπρος αναγνώριζε μόνο το «Sputnik V» και μόνο με αυτό το εμβόλιο μπορούσαν να ταξιδεύουν οι Ρώσοι στη Μεγαλόνησο. Πλέον, μπορούν να ταξιδεύουν και με το  «Sputnik Light», που είναι το πιο διαδεδομένο εμβόλιο στη Ρωσική Ομοσπονδία, μετά την αναγνώρισή του από το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου.

Διευκρινίζεται ότι αφορά Ρώσους τουρίστες που έχουν εμβολιαστεί με «Sputnik Light» μετά από δύο δόσεις με «Sputnik V». Δηλαδή, δεν αναγνωρίζεται το «Sputnik Light» ως μονοδοσικό εμβόλιο για ταξίδια στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει η ATOR, οι Ρώσοι που έχουν εμβολιαστεί και επανεμβολιαστεί με «Sputnik V» ή επανεμβολιαστεί με «Sputnik Light» μπορούν να ταξιδέψουν στην Κύπρο μόλις εμφανιστεί το αντίστοιχο πιστοποιητικό στον ιστότοπο των Κρατικών Υπηρεσιών στα αγγλικά και με στοιχεία διαβατηρίου.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ο κορωνοϊός «έριξε» την τιμή στα πανάκριβα «γκουρμέ» πεπόνια της Ιαπωνίας

Taste and Hospitality

Τα δέκα καλύτερα φυλασσόμενα μέρη στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Έρευνα: Καταστράφηκε η ξενοδοχειακή βιομηχανία – 50% δεν θα ανοίξουν καθόλου

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!