Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Rocket: Aιφνίδιο λουκέτο και στην Κύπρο – Στο δρόμο δεκάδες ντελιβεράδες…

Κεραυνός εν αιθρία στους διανομείς της Rocket, αφού αποσύρεται από την ελληνική και Κυπριακή αγορά. Η συγκεκριμένη εταιρία υπηρεσιών delivery έκανε την εμφάνισή της στην χώρα μας το καλοκαίρι του 2021 και φιλοδοξούσε να μπει σφήνα στις Efood και Wolt, εξυπηρετόντας όλη την Κύπρο.

Μάλιστα είχε εκφράσει την επιθυμία της να εντάξει στην εφαρμογή της δεκάδες ακόμη καταστήματα εστίασης, προκειμένου να παρέχεται μεγάλη ποικιλία επιλογών στους καταναλωτές, όμως οι εξελίξεις την πρόλαβαν.

Αν και οι προοπτικές που είχε ήταν εξαιρετικές, καθώς είχε αναπτύξει δραστηριότητα σε 40 πόλεις και 8 χώρες, όντας στην λίστα των TOP-10 εφαρμογών παράδοσης φαγητού που έχουν ληφθεί στην Ευρώπη, η εταιρία βάζει λουκέτο στην Ελλάδα και Κύπρος, με αποτέλεσμα δεκάδες διανομείς να βρίσκονται στον δρόμο.

rocket

Η εταιρεία που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2018 είχε επεκταθεί μέσα σε τρία χρόνια σε 44 πόλεις οκτώ ευρωπαϊκών χωρών. Η πρώτη χώρα εκτός Ουκρανίας που επεκτάθηκε ήταν η Κύπρος. Τον Απρίλιο του 2021 έκανε την εμφάνισή της στην Ολλανδική αγορά και ακολούθησε η είσοδός της στην Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Γαλλία, την Ισπανία και την Ουγγαρία. 

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τέλος εποχής για το Salamis Filoxenia

Taste and Hospitality

Με το «voucher» στο χέρι θα μείνουν πολλοί Κύπριοι

Taste and Hospitality

Four Seasons: Αλλάζει στρατηγική η εμβληματική ξενοδοχειακή φίρμα

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!