Νέα Νεα της Αγορας

Νissi Beach: Η θέση στα ετήσια βραβεία του Τrip Advisor!

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε για ακόμη μία φορά η δημοφιλής παραλία του Δήμου Αγίας Νάπας «Νissi Beach» στα ετήσια βραβεία Traveller’s Choice που απονέμει ο ταξιδιωτικός οργανισμός Τrip Advisor.

Συγκεκριμένα η παραλία «Νissi Beach» κατετάγη 22η ανάμεσα στις 25 καλύτερες παραλίες παγκόσμια και 4η καλύτερη παραλία της Ευρώπης. Οι διακρίσεις αυτές έχουν μεγάλη βαρύτητα γιατί η ιστοσελίδα Τrip Advisor θεωρείται μια από τις καλύτερες και πλέον έγκυρες εφαρμογές παγκόσμια για την αξιολόγηση όλων των παραμέτρων της τουριστικής βιομηχανίας όπως παραλίες, ξενοδοχεία, προορισμοί κλπ.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τιμητική διάκριση που πήρε από την Τrip Advisor η παραλία  «Νissi Beach».  Η διάκριση αυτή πρόσθεσε είναι το αποτέλεσμα μιας σκληρής και πολύχρονης προσπάθειας που κατέβαλε και συνεχίζει να καταβάλλει ο Δήμος Αγίας Νάπας κι όλοι οι παράγοντες του Τουρισμού της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου για αναβάθμιση της περιοχής και του τουριστικού της προϊόντος.  

Νissi Beach: 22η παραλία παγκόσμια και 4η στην Ευρώπη

«Θα συνεχίσουμε τόνισε με το ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας αλλά και του πολέμου μεταξύ Ρωσίας – Ουκρανίας να αναβαθμίζουμε τις παραλίες μας και το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας και της χώρας μας γενικότερα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Δήμος Λευκωσίας: Ζητάει επιχειρηματίες για άνοιγμα Café στην Πλατεία Ελευθερίας

Taste and Hospitality

Πού πήγε ο ΠτΔ με την άρση των μέτρων και ποιον συνάντησε (ΦΩΤΟΣ)

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι εθισμένος στα ταξίδια!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!