Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Πλήγμα στις πωλήσεις της ΚΕΟ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Δεν έχει συναλλαγές με ρωσικές εταιρείες η KEO plc, όπως ενημερώνει το επενδυτικό κοινό της η εταιρεία και κατά συνέπεια δεν αναμένει να επηρεαστούν οι δραστηριότητες του ομίλου.

Η ανακοίνωση της KEO plc, έρχεται ως ενημέρωση μετά τα περιοριστικά μέτρα και τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Οι εμπορικές δραστηριότητες του ομίλου, αναμένεται να επηρεαστούν έμμεσα λόγω της αρνητικής επίδρασης στις πωλήσεις από την ενδεχόμενη μείωση στις αφίξεις τουριστών από την Ρωσική και Ουκρανική αγορά. Ενδεχόμενες περαιτέρω αυξήσεις στο κόστος ενέργειας και πρώτων υλών θα μας επηρεάσουν αρνητικά».

Σημειώνεται επίσης ότι λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί, η Διεύθυνση της Εταιρείας δεν είναι σε θέση να προσμετρήσει στην παρούσα φάση το μέγεθος των έμμεσων οικονομικών επιπτώσεων. «Η εταιρεία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και, όπου κρίνεται αναγκαίο, προβαίνει σε ενέργειες για ελαχιστοποίηση των ενδεχόμενων οικονομικών επιπτώσεων» καταλήγει.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τα μεγάλα fast food brands στρέφονται στους celebrities

Taste and Hospitality

Έτσι θα είναι το καλοκαίρι του 2022 στην Κύπρο

Taste and Hospitality

75 μέρες πριν από τα Χριστούγεννα – «Μπήκαν ξωτικά σε Δήμο»

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!