Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Είναι το hot dog είδος σάντουιτς; Ένα ερώτημα που «σπάει τους νόμους της φυσικής»

Σήμερα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάτι ασυνεπές, κάτι που έχει αντισταθμίσει την ισορροπία του σύμπαντος. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα πρόβλημα που έχει σπάσει όλους τους νόμους της φυσικής, ένα πρόβλημα που διαλύει οικογένειες και έχει θέσει σε κίνηση γεγονότα που απλά δεν μπορούν να αντιστραφούν

Εντάξει, είναι πολύ πιθανό ότι είμαι λίγο δραματικός εδώ, αλλά σοβαρά, είναι το χοτ ντογκ ένα σάντουιτς; ένα χοτ ντογκ είναι πράγματι σάντουιτς. Αυτό έκανε θύματα στις κοινότητες τόσο των λάτρεις του χοτ ντογκ όσο και των σάντουιτς σε όλο τον κόσμο, και είναι ένα επιχείρημα που φαίνεται να έχει ακόμη λυθεί. Είναι λοιπόν το χοτ ντογκ σάντουιτς ή το χοτ ντογκ είναι απλά χοτ ντογκ;

Γιατί το hot dog είναι σάντουιτς;

Όταν κάποιος έχει μια ερώτηση στην οποία χρειάζεται μια απάντηση, θα τείνει να πραγματοποιεί μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο μέσω Google. Μία από τις βασικές πηγές πληροφοριών στο διαδίκτυο στην οποία οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρονται γενικά σε περιόδους αμφιβολίας καταλήγει να είναι η Βικιπαίδεια άρθρο για όποιο θέμα είναι περίεργο.

Σε αυτή την περίπτωση, η Wikipedia ορίζει το χοτ -ντογκ ως σάντουιτς με ψητά λουκάνικα, όπου το λουκάνικο σερβίρεται στη σχισμή ενός κουλουριού μερικώς κομμένο σε φέτες ».
Τώρα η Βικιπαίδεια δεν κυβερνάται από κανένα άτομο, αντίθετα, δηλώνουν στην ενότητα οτι “Όποιος έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να γράψει και να κάνει αλλαγές στα άρθρα της Βικιπαίδειας”.

Εάν η καταχώρηση της Wikipedia για χοτ ντογκ τα χαρακτηρίζει σαν σάντουιτς με λουκάνικο, αυτό σημαίνει ότι αρκετοί άνθρωποι εκεί είναι αρκετά ευχαριστημένοι με αυτό το συμπέρασμα και ως τέτοιοι σίγουρα μπορούμε απλώς να αποδεχτούμε αυτό το γεγονός και να συνεχίσουμε τη ζωή μας;Το δεύτερο πιο επιτακτικό επιχείρημα στην περίπτωση του σάντουιτς- χοτ ντογκ προέρχεται από την ανάλυση του περιεχομένου ενός χοτ ντογκ.

Αν αναλύατε το περιεχόμενο ενός χοτ ντογκ, θα το θεωρούσατε γενικά ότι αποτελείται από λουκάνικα , μια ποικιλία καρυκευμάτων και είτε μουστάρδα και/ή μαγιονέζα ή ακόμα και κέτσαπ.Αυτό, όλοι μπορούν να συμφωνήσουν, είναι ένα χοτ ντογκ. Τι γίνεται όμως αν αντικαταστήσουμε το λουκάνικο με κάτι άλλο, όπως μερικές φέτες κρέατος, λίγα φαλάφελ ή λίγο τεμαχισμένο χοιρινό;Είμαι σίγουρος ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι αυτό αποτελεί σάντουιτς.

Γιατί δεν είναι σάντουιτς;

Όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο στη ζωή, υπάρχουν πάντα δύο πλευρές σε μια ιστορία, και η περίπτωση του χοτ ντογκ δεν αποτελεί εξαίρεση. Ένα βασικό επιχείρημα για τον χωρισμό του ταπεινού χοτ ντογκ από το σάντουιτς έγκειται στην ιστορία των δύο. Τα χοτ ντόγκ ξεκίνησαν κάπου στην Κεντρική Ευρώπη, πολύ πιθανό είτε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας είτε στη Βιέννη της Αυστρίας, ίσως και στα δύο μέρη ταυτόχρονα.

Ήρθαν από ένα μέρος του κόσμου όπου κάποιος έψαχνε απλά έναν άλλο τρόπο να φάει ένα λουκάνικο και από αυτήν την ταπεινή προέλευση, γεννήθηκε το χοτ ντογκ. Τα σάντουιτς, από την άλλη πλευρά, είναι μια πολύ βρετανική εφεύρεση. Στην πραγματικότητα δεν ήταν άλλος από τον κόμη του Σάντουιτς που πιστώνεται για την εφεύρεση αυτής της απλής αλλά συναρπαστικής μαγειρικής απόλαυσης το 1762.

Όπως λέει η ιστορία, ο κόμης του σάντουιτς ήταν ένας μανιώδης παίκτης και λίγο τεμπέλης. Ευχόταν ένα είδος φαγητού που θα μπορούσε να καταναλωθεί ανάμεσα σε δύο κομμάτια ψωμιού, ένα γεύμα που θα μπορούσε ακόμα να φάει ενώ ήταν σε ένα τραπέζι τζόγου. Δείτε, αυτό έρχεται στην καρδιά του τι είναι σάντουιτς και τι είναι χοτ ντογκ.

Ενώ ένα χοτ ντογκ επικεντρώνεται κυρίως στο λουκάνικο φρανκφούρτης, το σάντουιτς εστιάζει περισσότερο στην ιδέα της τοποθέτησης κάποιας άλλης μορφής φαγητού ανάμεσα σε δύο κομμάτια ψωμιού. Είναι πολύ πιθανό ότι η απάντηση ήταν μπροστά μας, ούτως ή άλλως. Ποιος καλύτερα να λάβει συγκεκριμένη απόφαση για το ζήτημα εκτός από τις εγκαταστάσεις που είναι αφιερωμένες στην εξυπηρέτησή τους;

Αν πάτε σε κάποιο καφέ που σέβεται τον εαυτό του και σερβίρει τόσο σάντουιτς όσο και χοτ ντογκ, θα βρείτε την απάντηση ακριβώς μπροστά σας. Τα σάντουιτς θα βρίσκονται κάτω από μια επικεφαλίδα και τα χοτ ντογκ αναφέρονται χωριστά, πολύ συχνά κάτω από τον δικό τους τίτλο. Σίγουρα αν το μενού χωρίζει τα δύο, τότε έτσι δεν πρέπει να είναι αλήθεια;

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Les Iles de Sigalas: Δύο νέα κρασιά λανσάρει το εμβληματικό οινοποιείο, Κτήμα Σιγάλα

Taste and Hospitality

Cachaça: Το τρίτο πιο καταναλωμένο απόσταγμα στον πλανήτη

Taste and Hospitality

Πως η Μέθοδος Pulsing επηρεάζει την ποιότητα του Εσπρέσο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!