Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις/Σεμινάρια

Το NAMMOS Limassol υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα τριήμερο event-έκπληξη

Ο ολοκαίνουργιος προορισμός του NAMMOS World υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα τριήμερο event που βάζει το NAMMOS Limassol δυνατά στον χάρτη της καλοκαιρινής διασκέδασης. Τρεις μέρες αφιερωμένες στη μουσική, το χορό, τις γεύσεις και όλα όσα κάνουν το NAMMOS συνώνυμο της συναρπαστικής καλοκαιρινής ζωής.

Η γιορτή ξεκινά το Σάββατο 11 Ιουνίου με μία συναυλία όπου ο Αντώνης Ρέμος συναντά τους Gipsy Kings για μία βραδιά που μόνο το NAMMOS μπορεί να δημιουργήσει. Μία κλασική συνεργασία, μία συναυλία που ανοίγει θεαματικά το νέο κεφάλαιο NAMMOS Limassol. Η βραδιά θα αρχίσει με ένα DJ set από τον Αντώνη Δημητριάδη, που θα σας κρατήσει ακόμα περισσότερο κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό της Λεμεσού.

Μια μέρα όμως δεν θα ήταν αρκετή για να αναδείξει όλες τις πτυχές του NAMMOS Limassol, την μαγευτική τοποθεσία και ατμόσφαιρα, τις premium γεύσεις και προπάντων, την καλοκαιρινή διάθεση που χαρακτηρίζουν το NAMMOS. Έτσι η γιορτή συνεχίζεται την Κυριακή και την Δευτέρα 12 και 13 Ιουνίου, με τους DJ Βασίλη Τσιλιχρήστο και Αντώνη Δημητριάδη.

Related posts

Το Street Food Festival Cyprus επιστρέφει μεγαλύτερο και πιο απολαυστικό!

Taste and Hospitality

Έρχεται το Access4All Festival Cyprus

Taste and Hospitality

Έρχεται η Γιορτή του Μανιταριού στα Σπήλια!

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!