Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Ryanair: Κάτω από 2% των πτήσεων επηρεάστηκαν από την απεργία

Λιγότερο από το 2% των προγραμματισμένων πτήσεων της Ryanair μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής επηρεάστηκαν από απεργίες πληρώματος καμπίνας, δήλωσε η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους.

Τα συνδικάτα πληρωμάτων καμπίνας της Ryanair στο Βέλγιο, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Γαλλία και την Ιταλία είχαν ανακοινώσει σχέδια για δράση το Σαββατοκύριακο με τα πληρώματα στην Ισπανία να απεργούν ξανά στις 30 Ιουνίου και 1-2 Ιουλίου.

«Λιγότερο από το 2% των 9.000 πτήσεων της Ryanair που εκτελούνται αυτό το Σαββατοκύριακο (24/25/26 Ιουνίου) έχουν επηρεαστεί από μικρές και ανεπαρκώς υποστηριζόμενες απεργίες πληρώματος», ανέφερε η Ryanair σε δήλωση.

Τα συνδικάτα είπαν ότι η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία δεν σέβεται την τοπική εργατική νομοθεσία που καλύπτει ζητήματα όπως ο κατώτατος μισθός και προέτρεψαν τη διοίκηση να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας.

Η Ryanair, η οποία είπε στο Reuters την περασμένη εβδομάδα ότι είχε διαπραγματευτεί εργασιακές συμφωνίες που καλύπτουν το 90% του προσωπικού της σε όλη την Ευρώπη, λέει ότι προσφέρει στο προσωπικό ανταγωνιστικούς και δίκαιους όρους. Είπε ότι δεν αναμένει εκτεταμένη αναστάτωση αυτό το καλοκαίρι.

ΚΥΠΕ

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ήταν «πλεονέκτημα» οι Ρώσοι και οι Ουκρανοί που ανάτρεψαν τα τουριστικά δεδομένα της Κύπρου;

Οδικός «πονοκέφαλος» στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού μέχρι το ‘23 – Κλείνει λωρίδα στο σημείο των Χαλεπιανών…

Taste and Hospitality

Υπ. Εξωτερικών: Τηλεφωνικός αριθμός έκτακτης ανάγκης για Κύπριους

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!