Διοίκηση Πρόσωπα

Νέος CEO στην TUI ο οικονομικός διευθυντής Sebastian Ebel

Ο σημερινός Οικονομικός Διευθυντής της TUI, Sebastian Ebel, θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της TUI, Θα διαδεχθεί τον Fritz Joussen, ο οποίος, μετά από περίπου δέκα χρόνια στο τιμόνι του τουριστικού ομίλου, σκοπεύει να παραιτηθεί από τη θέση του στο τέλος του οικονομικού έτους. 

Η Εκτελεστική Επιτροπή πρότεινε στο Εποπτικό Συμβούλιο της TUI AG να διοριστεί διευθύνων σύμβουλος ο Sebastian Ebel από την 1η Οκτωβρίου. Αρχικά θα κρατήσει αυτό το αξίωμα για τρία χρόνια.

Τώρα που τελείωσε η κρίση, με την αναδιάρθρωση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη διάσωση της TUI μέσα στο δύσκολο περιβάλλον, που διαμόρφωσαν οι συνθήκες της πανδημίας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια αλλαγή στην κορυφή της TUI, δήλωσε ο Joussen.

Ο Dieter Zetsche, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της TUI AG, απέδωσε τα εύσημα στον κ. Joussen γι αυτό το κατόρθωμα, που διατηρεί την TUI στην κορυφή, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο νέος CEO, Sebastian Ebel, έχοντας έντονο επιχειρηματικό πνεύμα, είναι έτοιμος για την επανεκκίνηση του ομίλου στη νέα εποχή μετά την πανδημία. Η ενίσχυση του ισολογισμού και η κερδοφόρα ανάπτυξη βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τόνισε ο Zetsche.

Ο Mathias Kiep θα διαδεχθεί τον Sebastian Ebel ως οικονομικός διευθυντής. Διετέλεσε στη θέση του Διευθυντή Ελέγχου, Εταιρικών, Οικονομικών και Επενδυτικών Σχέσεων. Η Εκτελεστική Επιτροπή θα τον προτείνει στο Εποπτικό Συμβούλιο για περίοδο διορισμού τριών ετών.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Το Σύνδρομο της Κατάθλιψης μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών

Taste and Hospitality

Θεόδωρος Ευθυμίου: Ψηφιακός Μετασχηματισμός για την επιβίωση του Ξενοδοχειακού Τομέα

Σάββα, οι τουρίστες μίλησαν: Θέλουν αναζωογόνηση…ανθρώπινο άγγιγμα και ψυχική ευεξία

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!