Νέα Νεα της Αγορας

Πεδίο μάχης η περιοχή Μιτσερού – Συνέλαβαν δύο κοινοτάρχες

Μεγάλη αστυνομική δύναμη της ΜΜΑΔ βρίσκεται στην περιοχή του Μιτσερού συνοδεύοντας την εταιρεία που έχει αναλάβει την εγκατάσταση των υπό ανέγερση ασφαλτικών εργοστασίων. Ήδη η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των κοινοταρχών Μιτσερού και Αγροκηπιάς οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο μαζί με άλλους κατοίκους για να παρεμποδίσουν την έναρξη των εργασιών της εταιρείας και τους μετέφεραν στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμειας.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ η εκπρόσωπος της οργάνωσης Κοινότητες Εν Δράσει Άντρη Βασιλείου κατήγγειλε την αστυνομία για άσκηση βίας και χειροδικίας σε βάρος διαμαρτυρομένων κατοίκων και για προκλητική συμπεριφορά.

Κατήγγειλε επίσης προσπάθεια επιβολής με τη βία της εγκατάστασης του ασφαλτικού εργοστασίου και χαρακτήρισε τραγικές και πρωτόγνωρες τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα.

Όπως ανέφερε οι δυο κοινοτάρχες συνελήφθησαν επειδή επέμεναν ότι δεν έπρεπε να μπει εκσκαφέας στο χώρο και να αρχίσει εργασίες.

Η κυρία Βασιλείου έκαμε λόγο για μεγάλο πόλεμο εναντίον των κατοίκων της περιοχής και για εισβολή και βία της αστυνομίας αλλά και του ιδίου του κράτους, τονίζοντας ότι είναι θέμα δημοκρατίας πλέον. Η κυρία Βασιλείου κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να προσέλθουν για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα διαδραματίζονται.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Στα άκρα το φτάνει ο Νίκος Αναστασιάδης με τον Γ.Ελεγκτή

Taste and Hospitality

Στο 90% η επισκεψιμότητα στα κέντρα αναψυχής Πάφου

Taste and Hospitality

Καρύδα: Τα οφέλη του πιο διάσημου Survivor καρπού

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!