Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Τα νέα δεδομένα στη ζήτηση και οι κακοί οιωνοί για το 2023

Παρότι οι Βρετανοί τουρ οπερέιτορ εκτιμούν ότι ο πληθωρισμός προς το παρόν δεν επηρεάζει τις ταξιδιωτικές κρατήσεις, η ασταθής κατάσταση της οικονομίας και η μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών σημαίνει ότι οι ταξιδιώτες σύντομα θα αρχίσουν να κάνουν πιο οικονομικές επιλογές διακοπών.

Είναι ενδεικτικό ότι η easyjet Holidays, η οποία απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες, προσφέρει δωρεάν διαμονή για τα παιδιά για τις κρατήσεις που αφορούν το καλοκαίρι του 2023, ως ένα μέτρο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που αναμένεται να διαμορφωθούν στη ζήτηση.

Η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα  προσφέρει δωρεάν διαμονή σε περισσότερα από 200 ξενοδοχεία, σε οικογένειες που θα κάνουν κράτηση διακοπών για το 2023. Επισημαίνει δε ότι προσφέρει δεκάδες χιλιάδες διαθέσιμες θέσεις για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν και ότι ο αριθμός των ξενοδοχείων της σε Τουρκία, Ελλάδα και Ισπανία έχει αυξηθεί κατά 40%.

Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της easyJet Holidays, Paul Bixby, καθώς οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν και τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο, η εταιρία καταγράφει αύξηση στις κρατήσεις οικογενειών για διακοπές το καλοκαίρι του 2023.

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Επιτυχής έναρξη για την Ευρωπαϊκή Ημέρα για τη Θάλασσα στην Κύπρο

Taste and Hospitality

Γ’ Φάση χαλάρωσης μέτρων 5 – 24 Ιουνίου: Ανοίγουν καζίνα,αεροδρόμια…

Taste and Hospitality

Αποχώρησή από τη Βαλτική αλλά και από την Μαύρη Θάλασσα μεγάλες εταιρείες κρουαζιέρας

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!