Διοίκηση Τάσεις

«Breakfast at Tiffany’s»: Το θρυλικό πρωινό…Αφιέρωμα

Πού συνηθίζετε να παίρνετε το πρωινό σας; Στην κουζίνα, στη βεράντα, στον κήπο, στην αυλή ή σε ένα καφέ; Η πρωταγωνίστρια αυτής της ταινίας, η Holly, προτιμά να παίρνει το πρωινό της μπροστά από το κοσμηματοπωλείο Tiffany’s χαζεύοντας τα όμορφα και ακριβά κοσμήματα της βιτρίνας!

Η Holly είναι μια νεαρή και όμορφη κοπέλα που ζει στη Νέα Υόρκη. Δεν έχει πολλά χρήματα και για να τα βγάλει πέρα συναναστρέφεται με ευκατάστατους κυρίους οι οποίοι με την ελπίδα ότι κάποια μέρα η Holly θα γίνει δική τους της προσφέρουν μέχρι και χρήματα. Εκείνη, όμως, δύο πράγματα έχει στο μυαλό της! Το πολυτελές κοσμηματοπωλείο Tiffany’s και να βρει έναν πλούσιο γοητευτικό σύζυγο.

Μέχρι που στην πολυκατοικία έρχεται ένας νέος ένοικος, ο Paul. Ο Paul είναι ένας γοητευτικός συγγραφέας, ο οποίος δεν διαφέρει και πολύ από τη Holly. Είναι και εκείνος φτωχός και διατηρεί σχέση με μια γυναίκα μεγαλύτερη του, η οποία τον συντηρεί. Η Holly και ο Paul δεν αργούν να γνωριστούν και να συμπαθήσουν ο ένας τον άλλο. Και σύντομα αρχίζουν να αισθάνονται κάτι παραπάνω από φίλοι. Μα ο Paul δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει σύζυγος της Holly. Και εκείνη τον απομακρύνει βρίσκοντας έναν υποψήφιο σύζυγο στα μέτρα της!

Τελικά ποιος θα κερδίσει; Το χρήμα ή η αγάπη; Δείτε την ταινία για να σας λυθεί η απορία! Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί του 1961– που ανήκει στην κατηγορία των κλασικών ταινιών – με την πανέμορφη Audrey Hepburn στο ρόλο της Χόλι Γκολάιτλι, ενός χαρακτήρα σύμβολο του Αμερικανικού σινεμά και όχι μόνο.

Μισό αιώνα μετά την θρυλική ερμηνεία της Όντρεϊ Χέπμπορν στην ταινία «Πρωινό στο Τίφανις» (Breakfast at Tiffany’s), το ιστορικό κοσμηματοπωλείο της Νέας Υόρκης κάνει πράξη τον τίτλο της ρομαντικής κομεντί του 1961, ανοίγοντας ένα καφέ, όπου οι λάτρεις των διαμαντιών, και όχι μόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα πλούσιο πρωινό.

Το καφέ, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2017 και προσφέρει τη δυνατότητα στους εγχώριους πελάτες του Tiffany & Co’s, στην 5η Λεωφόρο, αλλά και τους ξένους τουρίστες που το επισκέπτονται και αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο τμήμα του αγοραστικού του κοινού, να αισθανθούν, έστω και για λίγο, σαν τη λαμπερή πρωταγωνίστρια της ταινίας, τη Χόλι Γκολάιτλι, την οποία ενσάρκωσε η Χέπμπορν.

Με πληροφορίες:naftemporiki.gr

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

ΕΡΕΥΝΑ: Σε «άνθιση» τα ταξίδια ευεξίας – Οι καταναλωτές επικεντρώνονται στο ευ ζην

Taste and Hospitality

Το γλωσσάρι του Chef – Μιρεπουά, Ζουλιέν και άλλα περίεργα

Taste and Hospitality

Η επίδραση του ψηφιακού μάρκετινγκ στη συμπεριφορά των καταναλωτών

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!