Νέα Νεα της Αγορας

Η ταινία που καταφέρνει να…ανοίξει την όρεξη του θεατή! – (ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από μια παρεξήγηση που παίρνει διαστάσεις «χιονοστιβάδας», ο Καρλ Κάσπερ (Τζον Φαβρό) απολύεται από το γκουρμέ εστιατόριο στο οποίο δουλεύει ως σεφ. Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του (Σοφία Βεργκάρα), και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό. Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό σκοπό να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ.

Λίγο -πολύ αυτό πραγματεύεται η ταινία «Chef» παραγωγής 2014, «μαγειρεμένη» από τον Τζον Φαβρό, σκηνοθέτη των ταινιών «Iron Man», με συστατικά το άφθονο γέλιο, τα λαχταριστά έθνικ πιάτα και τις πικάντικες Σκάρλετ Γιοχάνσον και Σοφία Βεργκάρα.

Eκτός του Φαβρό και τις σέξι Βεργκάρα και Γιοχάνσον, το καστ της ταινίας πλαισιώνουν και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, o Ντάστιν Χόφμαν, ο Όλιβερ Πλατ («Χ-ΜΕΝ: First Class»), ο Τζον Λεγκουιζάμο («Η Εποχή των Παγετώνων»), και ο Μπόμπι Καναβάλε («Θλιμμένη Γιασμίν», «Boardwalk Empire»).

Τι είπαν κριτικοί ταινιών: «ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ» (Joe Leydon, Variety), «Ο ΦΑΒΡΟ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΥΛΙΚΑ» (Ed Moy, Examiner.com), «ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΑΙΝΙΑ» (Harry Knowles, Ain’t It Cool News).

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Σε καταφύγιο πέντε ορόφους κάτω από τη γη «ταμπουρώθηκε» ο Τραμπ (ΒΙΝΤΕΟ)

Taste and Hospitality

Κλείνουν δρόμοι ανά το Παγκύπριο – Από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την άλλη πλευρά της χώρας

Taste and Hospitality

Ryanair: Η στρατηγική κίνηση που απειλεί τους ανταγωνιστές της

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!