Back of the House (BOH) Διοίκηση

Επιστρατεύονται οι Αρχιμάγειρες Κύπρου – Πρωτοποριακές προτάσεις

Με μια κοινοποίηση στα μέλη του ΣΑΚ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Δαμιανού ανακοινώνει πως στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης, με αφορμή την εξάπλωση του ιού COVID-19, θέλοντας να στηρίξει το δύσκολο έργο της Κυβέρνησης και απέστειλε επιστολή προς τον Υφυπουργό Τουρισμού η οποία αναφέρει τα εξής:

Αυτούσια η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Με αφορμή την ταχύτατη διάδοση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, θα ήθελε να σας ενημερώσει πως είναι έτοιμος να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του στην Λεμεσό, στην διάθεση του Υφυπουργείου Τουρισμού για οποιεσδήποτε ανάγκες μπορεί να έχει το Υφυπουργείο σε σχέση με την νόσο του κορονοϊού.

Επίσης έχοντας γνώση πόσο δύσκολα περνάνε κάποιοι συνάνθρωποι μας την σήμερον ημέρα που νοσούν με την νόσο COVID 19, είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε και εμείς εάν και εφόσον χρειαστεί μέσω των εγκαταστάσεων μας, με την βοήθεια σας, για την παραγωγή ενός αριθμού κρύων γευμάτων είτε για πληγείσες ομάδες, είτε για πληγείσες οικογένειες, είτε για άτομα τα οποία βρίσκονται σε καραντίνα.

Λόγω του ότι ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου στηρίζεται από μέλη του τα οποία βρίσκονται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, θα μπορούσαμε να συνδράμουμε και σε αυτές τις πόλεις εάν και εφόσον μας υποδειχθεί χώρος/χώροι από το Υφυπουργείο Τουρισμού, οι οποίοι τηρούν τις προδιαγραφές υγείας τροφίμων και ασφάλειας.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά των εστιατορίων, ξενοδοχείων και επισιτιστικών καταλυμάτων που έχουν κλείσει τόσο μαζικά για και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και δυστυχώς χωρίς να υπάρχει προς το παρόν ηλιαχτίδα φωτός στον ορίζοντα για το πότε θα επαναλειτουργήσουν και πως. Θεωρούμε ότι υπάρχει μια ισχυρή κοινωνική ευθύνη για μαζική στήριξη του κόσμου ειδικά τώρα όπου ο κόσμος βάλλεται καθημερινώς και από παντού για την νόσο COVID 19.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου στην προσπάθεια να βοηθήσει το ευρύ κοινό μέσω της γνώσης του και της εμπειρίας του, θέλει να διοργανώσει μαγειρικά βίντεο στο οίκημα του Συνδέσμου όπου μαζί με την στήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, θέλει να μυήσει και να εκπαιδεύσει τον κόσμο μαγειρικά με εκπομπές μέσω του διαδικτύου όπως επίσης μέσω ρέουσας μετάδοσης. Ίσως τώρα να είναι ο καιρός όπου ο κόσμος μπορεί να μάθει τις βασικές αρχές μαγειρικής. Αυτό θα θέλαμε να γίνεται επί καθημερινής βάσεως με άτομα τα οποία είναι επαγγελματίες όπου θα παρουσιάζουν καθημερινός πρωτοποριακές και οικονομικές συνταγές.

Ευελπιστούμε όπως η πρωτοβουλία του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου θα τύχει της υποστήριξης σας.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Δαμιανού – Πρόεδρος Σ.Α.Κ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γεωπονική Σχολή στην Πάφο αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας

Taste and Hospitality

Γιάγκος Χατζηγιάννης: Κύπριος στους 20 Global Leaders του Harvard Business School

Taste and Hospitality

Η Booking.com αποκαλύπτει 8 από τους κορυφαίους δημοφιλείς προορισμούς για το 2022

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!