Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Papa Mix food & Beverages: Μια δυνατή ιστορία, γεμάτη χρώματα, αγάπη και γεύσεις (ΦΩΤΟΣ)

Η εταιρία Papa Mix food & Beverages Ltd είναι μια οικογενειακή επιχείρηση  που ιδρύθηκε το 1982 από τον Ανδρέα Φ. Λοϊζίδη, η οποία παράγει και συσκευάζει έτοιμα μείγματα ζαχαροπλαστικής σε σκόνη στην Κύπρο, δίνοντας έμφαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Ο ιδρυτής Ανδρέας Φ. Λοϊζίδης, αποφάσισε μέσω της ζαχαροπλαστικής να κάνει πράξη τις γνώσεις του στην Τεχνολογία τροφήμων. Σκοπός του ήταν να δημιουργήσει ποιοτικά προϊόντα τα οποία θα είναι όσο το δυνατόν πιο έυκολα, γρήγορα και οικονομικά για την αγορά. Έτσι, ξεκίνησε να δουλεύει σε μια νέα μορφή προϊόντων, τα έτοιμα μείγματα. Τριάντα επτά χρόνια μετά, οι συνταγές του συνεχίζουν να ξεχωρίζουν ανάμεσα στις καλύτερες στην κατηγορία τους.

Ανδρέας Φ. Λοϊζίδης στο γραφείο του

Νατάσα Λοϊζίδου Managing Director 

Με σπουδές στο Business Management (BA) στο Πανεπιστήμιο του Sheffield και σε συνέχεια με μεταπτυχιακό στο Marketing Management (MSc) από το Πανεπιστήμιο του Westminster, επέστρεψα στην Κύπρο το 2016 για να δουλέψω δίπλα στους γονείς μου”. Το 2017  η εταιρεία Ανδρέας Λοϊζίδης μετονομάστηκε σε Papa Mix Food & Beverages Ltd προς τιμή του πατέρα μου”, λέει στο Taste and Hospitality.

Νατασα Λοϊζίδου 1994, δοκιμάζοντας την Κρύα κρέμα για ζαχαροπλαστική.

Έτοιμα μείγματα:

Ξηρά τρόφιμα ή ροφήματα σε μορφή σκόνης που έχουν ως σκοπό να προσφέρουν την ευκολία και την εξοικονόμηση χρόνου στον πελάτη, στην καλύτερη τιμή. Χρησιμοποιούνται στην ζαχαροπλαστική, στους χώρους εστίασης και για οικιακή χρήση. Κάποια από τα προϊόντα μας είναι το παντεσπάνι, οι βάφλες, γρανίτες, milkshakes και πολλά άλλα. Για την ετοιμασία τους ή/και κατανάλωση, απαιτείται η προσθήκη κάποιας μορφής υγρού, όπως νερό, γάλα ή αυγά, καθιστώντας τα ως ευκολά, γρήγορα και οικονομικά για τις επιχειρήσεις ή και το σπίτι σας.

Τα έτοιμα μείγματα απευθύνονται σε όλους και για όλες τις ηλικίες, μικρούς και μεγάλους. Υπάρχουν διαφορά είδη μειγμάτων, νηστήσιμα, χωρίς προσθετή ζάχαρη κλπ. για να προσαρμόζονται σε όλες τις ανάγκες.

Oι δικές μου επιλογές με ελάχιστες θερμίδες

Για παράδειγμα ένα άτομο που προσέχει την διατροφή του μπορεί να προτιμήσει τα Milkshakes μας αναφέρει η κ.Λοϊζιδου, χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή το ρόφημα για σοκολάτα που γίνεται και ζεστό και κρύο. Απλά βάζετε 20-25γρ  μείγμα για σοκολάτα σε κρύο ή ζεστό νερό και ανακατεύετε καλά. Ένα ποτήρι ζεστή σοκολάτα με νερο περιέχει 74 θερμίδες. Εάν θέλει κάποιος μπορεί να προσθέσει μέλι ή λίγη Στέβια για έξτρα γλυκάδα.

Για μικρά παιδάκια θα συστήναμε τα ροφήματα για γρανίτα που έρχονται σε διάφορες γεύσεις όπως φράουλα και λεμόνι. Οι οδηγίες είναι οι ίδιες σε όλα μας τα ροφήματα σχεδόν. Βάζετε 40-50γρ μείγμα για γρανίτα στο blender, μαζί με 1 ποτήρι πάγο και λίγο νερό και ανακινείτε καλά.

Ένα μεγάλο ποτήρι γρανίτα φράουλα περιέχει 198 θερμίδες.

Για παιδιά και νεαρούς προτείνουμε τα έτοιμά μας μείγματα για κρέπες και pancakes. Απλά προσθέτουν νερό στο έτοιμο μείγμα, ανακατεύουν, ψήνουν και έτοιμες οι πιο νόστιμες κρέπες. Τόσο απλά!

Υπηρεσίες:

Μερικές από τις υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την χονδρική και λιανική πώληση, private labeling και δώρα για όλες τις περιστάσεις.

Μπορείτε να βρείτε όλα μας τα προϊόντα και συσκευασίες για δώρα στην νέα μας ιστοσελίδα www.papamixcy.com.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 25584474 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή @papamixcy στα Social media!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ παρουσίαση στο Taste and Hospitality

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η ιστορία του HACCP

Taste and Hospitality

Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη Δικαιοσύνη κατά του Κ. Βαξεβάνη – “Ουδεμία σχέση είχα ή έχω με την e-food”

Taste and Hospitality

Οίνος χωρίς αλκοόλ θεωρείται οίνος;

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!