Διοίκηση Τάσεις

Ο Κύπριος μοναχός που τα «έβαλε» με το γάιδαρο του…μας θυμίζει τα δώρα της γης

Tο 2018 θα «συναντήσω» διαδικτυακά πάτερ Δομέτιο Μοναχό, ο οποίος με ανάρτηση του  στην προσωπική του σελίδα αναφερόταν στον «Πανσέληνο» το γάιδαρο του ο οποίος είναι «απειθάρχητος» και δεν κάθεται ήσυχος.

O" ΠANΣEΛΛHNOΣ" O ΓAIΔAPOΣ MOY ΠPOΣΠAΘEI AΠO TO ΠAPAΘYPO NA ΔEI TI ΓINETAI ΣTO ΔΩMATIO MEΣA…ΠAPOΛEΣ TEΣ ΔYΣKOΛIEΣ…EINAI O ΓAIΔAPOΣ MOY…

Posted by Dometios Monahos on Sunday, August 26, 2018

Όπως και να έχει η φωτογραφίες έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και το χαριτωμένο γαϊδουράκι φαίνεται να κερδίζει τις καρδιές και των social media. Οι συμβουλές πολλές για το  πώς θα τιθασεύσει το γαϊδουράκι του και σήμερα φαίνεται ότι έχει ηρεμήσει.

Ασχολείται με τις αγιογραφίες και την αγγειοπλαστική αλλά και την γαστρονομία και ότι βγαίνει από τη φύση. Πρόσφατα μάλιστα είχε αναφερθεί για τον πλούτο της μητέρας φύσης που είναι ευλογία, και οι καρποί της τα δώρα της γης.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όλοι μας είμαστε από κάποιο χωριό. Αύτη την εποχή έχουμε κεράσια, αμπελόφυλλα, καρύδια για γλυκό, μπρόκολο από τον κήπο, αύριο σταφύλια, μήλα, ροδάκινα, αμύγδαλα, όλο τον χρόνο το δροσερό  τρεχούμενο νερό, ο καθαρός αέρας από το θρόισμά των πεύκων. Τα χωριά μας μια απέραντη ζωγραφιά, ένα μαγευτικό ελληνικό τοπίο, η φύση, η δημιουργία ένα απέραντο βιβλίο με αμέτρητες σελίδες. Κοιτάξετε τα λουλούδια, την ανθισμένη αμυγδαλιά, το ηλιοτρόπιό και KATAMAΘATE TA KPINA TOY AΓPOY….ΠOY ΓINONTAI KHPYKEΣ THΣ ΣOΦIAΣ TOY ΘEOY.

EΠIΣTPOΦH ΣTH ΦYΣH, OΠΩΣ ZOYΣAN OI ΠAΠΠOYΔEΣ MAΣ – TOTE AΠOKTOYME THN EΛEYΘEPIA. ΠINONTAΣ EKEINO TO ΔPOΣEPO NEPO AΠO THN ΠHΓH – ΔOΞAZONTAΣ TON ΔHMIOYPΓO ΠOY ΦPONTIZEI ΓI TA KPINA, ΓIA TA ΠETEINA.

ΔEN ΘA ΦPONTIZEI APAΓE KAI ΓIA TO ΔHMIOYPΓHMA TOY; EΠIΣTPOΦH ΣTH ΦYΣH…

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γερμανοί tour operators προειδοποιούν για τιμές-φωτιά στα πακέτα διακοπών το 2023

Taste and Hospitality

Aπίθανες απαντήσεις και μυστικά για τα αεροπλάνα

Taste and Hospitality

«Σεισμός» κρατήσεων για τα ελληνικά Airbnb

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!