Tο 2018 θα «συναντήσω» διαδικτυακά πάτερ Δομέτιο Μοναχό, ο οποίος με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα αναφερόταν στον «Πανσέληνο» το γάιδαρο του ο οποίος είναι «απειθάρχητος» και δεν κάθεται ήσυχος.
Όπως και να έχει η φωτογραφίες έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια και το χαριτωμένο γαϊδουράκι φαίνεται να κερδίζει τις καρδιές και των social media. Οι συμβουλές πολλές για το πώς θα τιθασεύσει το γαϊδουράκι του και σήμερα φαίνεται ότι έχει ηρεμήσει.

Ασχολείται με τις αγιογραφίες και την αγγειοπλαστική αλλά και την γαστρονομία και ότι βγαίνει από τη φύση. Πρόσφατα μάλιστα είχε αναφερθεί για τον πλούτο της μητέρας φύσης που είναι ευλογία, και οι καρποί της τα δώρα της γης.
Αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Όλοι μας είμαστε από κάποιο χωριό. Αύτη την εποχή έχουμε κεράσια, αμπελόφυλλα, καρύδια για γλυκό, μπρόκολο από τον κήπο, αύριο σταφύλια, μήλα, ροδάκινα, αμύγδαλα, όλο τον χρόνο το δροσερό τρεχούμενο νερό, ο καθαρός αέρας από το θρόισμά των πεύκων. Τα χωριά μας μια απέραντη ζωγραφιά, ένα μαγευτικό ελληνικό τοπίο, η φύση, η δημιουργία ένα απέραντο βιβλίο με αμέτρητες σελίδες. Κοιτάξετε τα λουλούδια, την ανθισμένη αμυγδαλιά, το ηλιοτρόπιό και KATAMAΘATE TA KPINA TOY AΓPOY….ΠOY ΓINONTAI KHPYKEΣ THΣ ΣOΦIAΣ TOY ΘEOY.

EΠIΣTPOΦH ΣTH ΦYΣH, OΠΩΣ ZOYΣAN OI ΠAΠΠOYΔEΣ MAΣ – TOTE AΠOKTOYME THN EΛEYΘEPIA. ΠINONTAΣ EKEINO TO ΔPOΣEPO NEPO AΠO THN ΠHΓH – ΔOΞAZONTAΣ TON ΔHMIOYPΓO ΠOY ΦPONTIZEI ΓI TA KPINA, ΓIA TA ΠETEINA.
ΔEN ΘA ΦPONTIZEI APAΓE KAI ΓIA TO ΔHMIOYPΓHMA TOY; EΠIΣTPOΦH ΣTH ΦYΣH…