Back of the House (BOH) Διοίκηση

Authentic Taste of Greece – Gold Award

Στα 4 χρόνια ίδρυσής του ο οργανισμός ιδιωτικών συμφερόντων GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB  με έμβλημα την χρυσή σπείρα και έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έχει καταφέρει με αυτοχρηματοδότηση να δημιουργήσει το μεγαλύτερο business network με εξουσιοδοτημένους ambassadors σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Δημιούργησε την δική του τεχνογνωσία “GTBB Prototype” που βασίζεται σε στρατηγική σύγχρονου branding, προσφέροντας μοναδικά branding-marketing tools σε market leaders της ελληνικής αγοράς, όπως τα certification title awards του επίσημου τίτλου «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® – Ambassador for Greek Gastronomy®, Ambassador of Greek Taste® και Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy®».

Τα σήματα επικοινωνούνται με την ένδειξη Gold Medal, είναι προστατευμένα παγκοσμίως σαν εμπορικά σήματα – trademark και αποδίδονται σε εταιρίες υψηλού κύρους με εξαγωγική δραστηριότητα (ελληνικών προϊόντων) κάτω από διαδικασία πιστοποίησης και τυπικών ελέγχων. Δυνατότητα απόκτησης έχουν επίσης και single entities μεταξύ αυτών και υψηλής κλάσης chefs.

Η αξία του τίτλου για έναν Έλληνα Chef, αυτή του επίσημου τίτλου «Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας®» αποτελεί το υψηλότερο διαπιστευτήριο υψηλότατου κύρους στην ιστορία της ελληνικής γαστρονομίας εξαρχής,  με πολύ μεγάλες ευκαιρίες να ανοίγουν νέους ορίζοντες για τους πιστοποιημένους και πέρα από τα σύνορα της ελληνικής γαστρονομίας… όπως μεταφράζεται και το logo του οργανισμού GTBB.

Αξιοσημείωτο είναι και το νέο σήμα ποιότητας της αυθεντικής ελληνικής γεύσης Authentic Taste of Greece | Gold Award που λανσάρισε το GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB στις αρχές του 2019 και προορίζεται για του άριστους εκπροσώπους της ελληνικής γεύσης ανά τον κόσμο όπως premium προϊόντα Ελλήνων παραγωγών, εστιατόρια, delicatessen και τουριστικά resort. Να σημειώσουμε πως το σήμα αυτό λαμβάνεται με διαδικασία πιστοποίησης και τυπικών ελέγχων, ενώ ήδη μεγάλοι παραγωγοί τα έχουν τυπώσει στις συσκευασίες τους. Ο ρόλος τους είναι να ενδυναμώνουν το ελληνικό brand στα ράφια και στα e-shops των παγκόσμιων αγορών σαν μια σφραγίδα ποιότητας αυθεντικής ελληνικής γεύσης.

https://www.greektastebeyondborders.com

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η καθημερινή λίστα εργασιών για τη διαχείριση της φήμης του ξενοδοχείου σας

Taste and Hospitality

Όταν ο σεφ δεν είναι πια «ο Θεός»…

Taste and Hospitality

Ωρα να επανεξετάσουμε την αξία της τροφής

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!