Νέα Νεα της Αγορας

Κύπρος: Πότε ανοίγουν τα κέντρα αναψυχής…Πότε θα κυκλοφορούμε ελεύθεροι

Ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης μίλησε στο ThemaOnline  και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στο πότε και πώς θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Σας μεταφέρουμε απόσπασμα δηλώσεων για το πως θα διανύσουμε το Φεβρουάριο αλλά και πότε ανοίγει η εστίαση:

  • «Ο μεγαλύτερος προβληματισμός των χαλαρώσεων είναι οι συναθροίσεις, οι οποίες πρέπει να περιοριστούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα ακόμα. Έτσι θεωρεί πως πρέπει να λειτουργήσει ξανά το εμπόριο και η αγορά, ενδεχομένως με SMS, για το πρώτο χρονικό διάστημα.(για το Φλεβάρη)
  • Αυτό συνεπάγεται με τα μέτρα που είχαμε τις πρώτες μέρες του περασμένου Μαΐου , δηλαδή να αυξηθούν τα SMS και να ανοίξουν κάποια καταστήματα. Αργότερα, όπως ανέφερε θα έχουμε σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα με τους περιορισμούς κυκλοφορίας να εξαφανίζονται και τους χώρους εστίασης να ανοίγουν.
  • «Η ελπίδα που έχουμε όλοι είναι ότι μέχρι το καλοκαίρι δεν θα έχουμε καθόλου περιορισμούς και θα πάμε σε μια κατάσταση που θα θυμίζει αρκετά την κανονικότητα. Όπως είπε ο Δρ. Καραγιάννης δεν είναι απίθανο μέχρι τον ερχόμενο Μάιο να ανοίξουν και τα κέντρα αναψυχής, με κάποιες διαφορές, αλλά θα είναι όσο πιο κοντά ήταν και πριν κλείσουν».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Αρχίζουν πτήσεις Μόσχα – Λάρνακα με τιμές των εισιτηρίων μέχρι και τα 400 ευρώ

Taste and Hospitality

Κύπρος: Θέατρα και κινηματογράφοι ενώνουν δυνάμεις – Κραυγή βοήθειας

Taste and Hospitality

«Κλειδώνει» το 3ο sms το Σαββατοκύριακο

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!