Διοίκηση Τάσεις

Μια διαδρομή γεμάτη γεύσεις, ταξίδια, μ’ ένα ποτήρι κρασί από τον τόπο μας

3 Μαρτίου 2020 το Taste and Hospitality παίρνει σάρκα και οστά. Στόχοι γύρω από την προβολή και την ανάδειξη της φιλοξενίας και του τομέα της εστίασης σε Κύπρο και Ελλάδα. Μια νέα εναλλακτική πρόταση για τους αναγνώστες που αγαπούν το κρασί, τη γαστρονομία, τα ταξίδια πίσω στο χρόνο, οδοιπορικά, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, προτάσεις, εκστρατείες, καμπάνιες.

Μου δόθηκε ο τίτλος της Αρχισυντάκτρια αυτός δηλαδή που θα καθόριζε και καθορίζει την ροή της θεματολογίας. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να πορευτώ με ένα πλάνο, «χάνω» τον έλεγχο και φτάνω αρκετά μακριά, ανακαλύπτοντας μέσα από εσάς, όλο και κάτι καινούργιο.

Δύο σχεδόν εβδομάδες μετά την «πρεμιέρα», «χτυπά» η Πανδημία τη χώρα και ο πρώτος χώρος που πλήγηκε είναι αυτός ακριβώς που θέλαμε να αναδείξουμε. Παρ’ όλα αυτά συνεχίσαμε σε ένα σταυροδρόμι δύσκολο που η αποτυχία δεν ήταν μέρος της επιλογής μας.  

 Μια διαδρομή πολύπλοκη και δύσκολη αρκετές φορές. Μάθαμε πως αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι δεν χρειάζεται να έχεις όλες τις απαντήσεις και αυτό ακριβώς μας διδάξατε όλοι εσείς: Οι συνεργάτες και οι αναγνώστες.

Για μας  η «νίκη» είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Είστε η κινητήριος δύναμη να βγάλουμε τη σκέψη από το μυαλό μας και να την αποτυπώσουμε σε λέξεις. Η Κύπρος είναι ο ορισμός της φιλοξενίας, είναι η χώρα που κατάφερε σε πολύ δύσκολους καιρούς να κερδίσει τελικά το «στοίχημα» και να αναστηθεί ξανά.

Για αυτό ακριβώς αρνηθήκαμε να «κλειδώσουμε» τα εστιατόρια, τα café, τα κέντρα διασκέδασης, για να μην απογοητεύσουμε τον καθένα από εσάς που χτίσατε με όραμα ένα καφενείο, ένα εστιατόριο… Τιμήσαμε και τιμούμε κάθε σεφ, κάθε σερβιτόρο, κάθε ένα παιδί που εργάζεται στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, που αναμένουν το πράσινο φως για να ξαναπιάσουν δουλειά.

Ο τουριστικός τομέας  για το Taste and Hospitality δεν είναι «μπακάλικο», αλλά το πιο αποδοτικό κεφάλαιο στην ιστορία μας.  

«Η χώρας μας  από τη φύση της, είναι το “μπαλκόνι” στο πιο ακριβό «ρετιρέ» του πλανήτη»…και δεν θα σταματήσουμε να το αναδεικνύουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αναγνώστες και συνεργάτες μας σε Κύπρο και Ελλάδα. Ένας χρόνος και συνεχίζουμε…και πάλι σας ευχαριστούμε!

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Ευρωπαϊκός τουρισμός: Ποιες μακρινές αγορές θα ανακάμψουν το 2022

Taste and Hospitality

«Ιστορίες μαγειρικής»: Mε αγάπη από την Θεσσαλονίκη για παιδιά με ΔΕΠΥ και αυτισμό

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι κρατικές εγγυήσεις στο μικροσκόπιο της Άννας Θεολόγου (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!