Εφοδιαστική Αλυσίδα Τεχνολογία & Ασφάλεια

Το πρώτο μαλακό πλαστικό περιτύλιγμα τροφίμων της Αυστραλίας φτιαγμένο με ανακυκλωμένο περιεχόμενο

Η Amcor συνεργάστηκε με αρκετές εταιρείες για την παραγωγή του πρώτου μαλακού πλαστικού περιτυλίγματος της Αυστραλίας, κατασκευασμένο με ανακυκλωμένο περιεχόμενο.

Μαζί με τις Nestlé, CurbCycle, iQ Renew, Licella, Viva Energy Australia, LyondellBasell, REDcycle και Taghleef Industries, η Amcor ανέπτυξε ένα πρωτότυπο περιτύλιγμα KitKat με στόχο τη μείωση των πλαστικών απορριμμάτων στο περιβάλλον.

“Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Amcor και η συμμετοχή μας σε αυτό το έργο ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη δέσμευσή μας να διασφαλίσουμε ότι όλες οι συσκευασίες μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιήσιμες έως το 2025”, δήλωσε ο Simon Roy, VP και γενικός διευθυντής Amcor Flexibles Australia and New Zealand .

“Ως παγκόσμιος ηγέτης για τις συσκευασίες καταναλωτών, ήμασταν υπερήφανοι που συνεισφέραμε στην τεχνογνωσία μας στο σχεδιασμό μιας δομής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών, όπου μπορεί να επανεπεξεργαστεί και να επαναχρησιμοποιηθεί σε συσκευασίες ποιότητας τροφίμων.”

Ο Roy συνέχισε: «Τα μαλακά πλαστικά δημιουργούν μια ισχυρή φιλική προς τον καταναλωτή λύση συσκευασίας με εξαιρετικές ιδιότητες φραγής και είναι ελαφριά και οικονομικά αποδοτική. Αυτή η συνεργασία δείχνει πώς τα μαλακά πλαστικά μπορούν να αποτελέσουν μέρος της κυκλικής οικονομίας όταν οι ενδιαφερόμενοι σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας συνεργάζονται και είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα για το περιβάλλον και τις κοινότητές μας. “

Η Sandra Martinez, Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Australia, πρόσθεσε: «Μεταξύ μας, έχουμε δείξει ότι υπάρχει μια πορεία για την επίλυση του μαλακού πλαστικού προβλήματος. Κατασκευαστές όπως η Nestlé θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο στην αύξηση της ζήτησης για ανακυκλωμένες μαλακές πλαστικές συσκευασίες τροφίμων και στη δημιουργία συνθηκών αγοράς που θα διασφαλίσουν ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι σε όλη την αλυσίδα αξίας θα βλέπουν τα μαλακά πλαστικά ως πόρο και όχι απόβλητα ».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Από ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια οι μπύρες της ΑΒ InBev – Budweiser, Corona και η Stella Artois

Taste and Hospitality

5 τρόποι με τους οποίους το 5G θα μεταμορφώσει τη βιομηχανία της φιλοξενίας

Taste and Hospitality

Θρύλοι του κρασιού: Gaja

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!