Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Οινοποιείο Shafer Vineyards: Πουλήθηκε σε κορεατική εταιρεία ειδών πολυτελείας!

Το ιστορικό οινοποιείο Shafer Vineyards, της περιοχής Stag’s Leap,  πουλήθηκε σε μια κορεατική εταιρεία ειδών πολυτελείας έναντι 250 εκατομμυρίων δολαρίων, σε μια συμφωνία που περιλαμβάνει περίπου 91 εκτάρια αμπελώνων.

Ο πρόεδρος της Shafer Vineyards, Doug Shafer, ανακοίνωσε στις 16 Φεβρουαρίου ότι η Shinsegae Property, μια επιχείρηση με χαρτοφυλάκιο πολυτελείας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων λιανική πώληση, ξενοδοχεία και golf resorts, αγόρασε το Shafer Vineyards.

The vineyards at Napa's Shafer Vineyards. (Shafer Vineyards)

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της συναλλαγής δεν αποκαλύφθηκαν, αν και η αναφερόμενη τιμή πώλησης είναι 250 εκατομμύρια δολάρια. Ο οινοποιός Elias Fernandez και άλλα βασικά μέλη της οινοποιητικής ομάδας θα διατηρήσουν τις θέσεις τους στο άμεσο μέλλον, όπως πιστεύεται.

Η συμφωνία σηματοδοτεί το πρώτο εγχείρημα της εταιρείας Shinsegae στην οινοποιία των ΗΠΑ, με την εταιρεία να διαθέτει επίσης μια επιχείρηση χονδρικής πώλησης οινοπνευματωδών ποτών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Shafer Vineyards αποτελεί μέρος ενός συμπλέγματος οινοποιείων στη Napa που βοήθησαν να ανοίξει το μονοπάτι για την ευρεία αναγνώριση της περιοχής στον χάρτη του εκλεκτού κρασιού. Ιδρύθηκε το 1972.

«Για όσους είναι λάτρεις των κρασιών μας και της ομάδας μας, θα δείτε τη συνέχεια όλων όσων αγαπάτε στο οινοποιείο», είπε. «Μπορεί να υπάρξουν κάποια νέα πράγματα στο δρόμο που πιστεύω ότι θα αγαπήσετε και θα αγκαλιάσετε επίσης». είπε ο Doug Shafer, ο οποίος θα διατηρήσει επίσης τον ρόλο του.

Η Shafer Vineyards παράγει 33.000 κιβώτια κρασιού κάθε χρόνο, με την πλειοψηφία να προέρχεται από τα ιδιόκτητα αμπέλια της.

Ο John Shafer, ο οποίος ίδρυσε τη Shafer Vineyards μαζί με την Betty Shafer, πέθανε το 2019. «Το οινοποιείο Shafer παραμένει σε καλά χέρια και αν οι γονείς μου μπορούσαν να είναι εδώ αυτή τη στιγμή, ξέρω χωρίς αμφιβολία ότι θα συμφωνούσαν». είπε ο Νταγκ Σάφερ.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Χωρίς «χειρόφρενο» η ακρίβεια τροφίμων στην Κύπρο – Πρωτιά στην Ε.Ε.

Taste and Hospitality

Λάρνακα: 24 αλλοδαποί έκαναν πάρτυ σε διαμέρισμα

Χρήση μάσκας σε παραλίες και πισίνες όπως στην Ισπανία;

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!