Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

McDonalds: Πού και πότε ανοίγουν τα νέα καταστήματα

Δύο νέα εστιατόρια αναμένεται να λειτουργήσει η εταιρεία McDonalds εντός του 2022. Όπως πληροφορείται η «Κ» το ένα είναι στην περιοχή της Ανθούπολης στη Λευκωσία σε τεμάχιο πλησίον του καταστήματος Jumbo, το οποίο θα ανοίξει γύρω στα μέσα Οκτωβρίου. Το 2ο εστιατόριο της εταιρείας θα λειτουργήσει στην περιοχή Ζακάκι, της επαρχίας Λεμεσού, τον Δεκέμβριο του 2022.

Έτσι, μέχρι το τέλος του χρόνου, η McDonald’s θα αριθμεί συνολικά 24 εστιατόρια σε όλη την επικράτεια της ελεύθερης Κύπρου, ενώ ετοιμάζεται για το άνοιγμα ενός ακόμη εστιατορίου εντός του 2023. Εντός του 2022 ολοκληρώνονται επίσης και δύο πολύ σημαντικές ανακαινίσεις, μια στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 25χρονων της ΜcDonald’s στην Κύπρο, αφού ήταν το πρώτο εστιατόριο McDonald’s που άνοιξε στην Κύπρο, στις 12 Ιουνίου του 1997- και η 2η στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό.

Οι επιπτώσεις πανδημίας και ακρίβειας

Αυτό που φαίνεται, τουλάχιστον βάσει των σχεδιασμών, είναι ότι μέχρι στιγμής, δεν έχουν επηρεαστεί τα επεκτατικά πλάνα της εταιρείας, παρά το κόστος κατασκευών, την εκτόξευση των τιμών στις πρώτες ύλες, στα εισαγόμενα προϊόντα αλλά και με το κόστος αποστολής/μεταφοράς προϊόντων. Ωστόσο, όπως αναφέρουν στην «Κ» πηγές από την εταιρεία, αν και οι αυξήσεις έχουν απορροφηθεί μέχρι ένα ορισμένο σημείο, από τις αρχές Μαΐου, έχουν αυξηθεί ελαφρώς οι τιμές του μενού των εστιατορίων τους.

Της Μαρίας Ηρακλέους

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Κρατηθείτε»: H Κύπρος σε κανονικούς ρυθμούς αρχές Αυγούστου

Απαγορεύεται η είσοδος…σε θέατρα, εστίαση και γήπεδα σε μη εμβολιασμένους

Taste and Hospitality

Efood: Ποια είναι η βαθμολογία του στο Google Play μετά τον σάλο με τις συμβάσεις;

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!