Επιχειρηματικά Νεα της Αγορας

Το Μπαχρέιν και η Wego ενώνουν τα χέρια για να τονώσουν τον τουρισμό

Η Αρχή Τουρισμού και Εκθέσεων του Μπαχρέιν (BTEA) και η Wego, μια κορυφαία διαδικτυακή ταξιδιωτική αγορά στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική (MENA), ξεκίνησαν μια εκστρατεία για να οδηγήσουν τον τουρισμό στο βασίλειο.

Η Wego θα συνεργαστεί στενά με την BTEA για να προσελκύσει περισσότερους ταξιδιώτες στη χώρα, σύμφωνα με τη στρατηγική της κυβέρνησης για το 2026, η οποία στοχεύει να φέρει περισσότερους από 14,1 εκατομμύρια τουρίστες στο βασίλειο, ανέφερε μια δήλωση της Wego.

Η καμπάνια θα ρίξει φως στα πράγματα που πρέπει να κάνετε στη χώρα για όλους τους τύπους ταξιδιωτών, συμπεριλαμβανομένων σόλο, ζευγάρια και οικογένειες, καθώς και τους βασικούς προορισμούς που πρέπει να εξερευνήσετε. Θα προωθηθεί σε όλα τα κανάλια μάρκετινγκ της Wego και στοχεύει στη μετατροπή των αναζητήσεων σε κρατήσεις.

Ο Mamoun Hmedan, Chief Commercial Officer και Managing Director, MENA and India, Wego, σχολίασε: «Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τουριστικά συμβούλια για να προωθήσουμε την ανάκαμψη του τουρισμού και να προσελκύσουμε περισσότερους ταξιδιώτες στους προορισμούς του νέου κανόνα το 2022. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Αρχή Τουρισμού και Εκθέσεων του Μπαχρέιν. Αυτή η συνεργασία ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευσή μας προς τους πελάτες μας να τους προσφέρουμε τους καλύτερους προορισμούς για επίσκεψη».

Ο Δρ Nasser Qaedi, Διευθύνων Σύμβουλος της Αρχής Τουρισμού και Εκθέσεων του Μπαχρέιν, δήλωσε: «Η έναρξη της συνεργασίας μας με τη Wego αποκαθιστά την προσπάθειά μας να αυξήσουμε τη διεθνή παρουσία στο Βασίλειο και έρχεται την κατάλληλη στιγμή καθώς το νησί είναι γεμάτο με φανταστικά γεγονότα και δραστηριότητες για να απολαύσουν οι τουρίστες».

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κλείνει η Χριστουγεννιάτικη αγορά στην Βιέννη

Taste and Hospitality

Λεμεσός: Η γιορτή του κρασιού…αλλιώς με απόφαση του Δήμου

Taste and Hospitality

«Glamping» στην Κύπρο: Πάει στη Βουλή νομοσχέδιο για το νέο τουριστικό προϊόν

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!