Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Αεροδρόμιο Μυκόνου: Το νέο VIP lounge για private jets

Το όνομα της Μυκόνου έχει συνδεθεί άρρηκτα με την πολυτέλεια, τη φυσική ομορφιά και τις υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Το αεροδρόμιο της Μυκόνου σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Chadios Architects συνέθεσαν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και δημιουργήθηκε το «Delos», ο νέος πολυτελής κι απόλυτα ιδιωτικός χώρος αναμονής επιβατών private jets στο αεροδρόμιο της Μυκόνου.

Μέσω του «Delos», το προσφάτως ανακαινισμένο αεροδρόμιο προσφέρει πλέον στους VIP επιβάτες μια αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία που περιλαμβάνει την άνετη και άμεση πρόσβαση στο αεροσκάφος αποφεύγοντας τις αναμονές στον τερματικό σταθμό, που αναπόφευκτα δημιουργούνται λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης επιβατικής κίνησης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο «Delos» οι επιβάτες ιδιωτικών πτήσεων έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν απόλυτα, απολαμβάνοντας το απαράμιλλο μυκονιάτικο στυΤο όνομα της Μυκόνου έχει συνδεθεί άρρηκτα με την πολυτέλεια, τη φυσική ομορφιά και τις υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Όταν έρθει η ώρα αναχώρησης της πτήσης η εξυπηρέτηση γίνεται άμεσα και απολύτως ιδιωτικά, περνώντας απρόσκοπτα από τυχόν τελωνειακούς ελέγχους, ελέγχους διαβατηρίων και ασφαλείας. Μάλιστα, το «Delos» βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον χώρο στάθμευσης των αεροσκαφών, καθιστώντας -μέσω των πολυτελών vans των εταιρειών επίγειας εξυπηρέτησης- άμεση την επιβίβαση στα private jets.

Έτσι, το προσφάτως ανακαινισμένο αεροδρόμιο της Μυκόνου προσφέρει, μέσω του «Delos», μια άριστη ταξιδιωτική εμπειρία για τους εκλεκτούς ταξιδιώτες του και τους αποχαιρετά με τον πλέον ιδανικό τρόπο και ευχές για γρήγορη επιστροφή.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Λευκωσία: Άνοιξε μπυραρία και την «πάτησε»

Taste and Hospitality

Jeff Rowden: Μοναχική αποστολή 15 ετών: Απομακρύνει τα σκουπίδια λουομένων (ΦΩΤΟΣ)

Πωλούνται χιλιάδες επαύλεις μέσω διαβατηρίων – Συνεισφορά €10 δισ. μέχρι το 2018

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!