Back of the House (BOH) Διοίκηση

Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων: Όταν οι chef δεν είναι στην κουζίνα τους…

Η έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού στις μέρες μας παίρνει άλλη μορφή και είναι τόσο διαφορετική όταν δίνεται απλόχερα. Ο χρόνος μας πολύτιμος, η καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις και όμως η αγάπη και ο εθελοντισμός αποτελούν ιδανικά και αξίες πέρα από τον εαυτό μας, γιατί μας κάνουν να βγαίνουμε για λίγο από τον μικρόκοσμό μας και να σκεφτόμαστε τον διπλανό μας. Η Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων με την οποία το Taste and Hospitality, έχει δημιουργήσει μια συνεργασία με σκοπό την παρουσίαση γαστρονομικών γεύσεων και «ταξιδιών, με μέλη από όλη την Ελλάδα, το εξωτερικό και την Κύπρο, να ανήκουν στην Ακαδημία, μας εκπλήσσουν με τις πρωτοβουλίες που δεν έχουν να κάνουν με το πάρε –δώσε κονδυλίων και οποιαδήποτε άλλης οικονομικής συναλλαγής.

" Ιστορίες Μαγειρικής" συνέχεια…. παρέα με την Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων – Chefacademy….και τον Αρχιμάγειρα Ανδρέα Κατσαρό….. αλμυρό κέικ και ομελέτα φούρνου..??‍?❤️Δύο μέρες γεμάτες μαγειρική…δύο μέρες γεμάτες συναισθήματα…. δύο μέρες γεμάτες μυρωδιές….δύο μέρες γεμάτες χρώματα…Δυο μέρες που αποδείχτηκε….για ακόμη μια φορά…ότι όταν ο Άνθρωπος Θέλει, όλα τα Μπορεί!!Να νιώθουμε…να αφουγκραζομαστε…να αισθανόμαστε…❤️??Καλλιτεχνικά εργαστήρια για μοναδικά παιδιά!!? Χρίστου Πιψου 16.Θεσσαλονικη? 2314046837 & 6909521506#αυτισμος #εκφραση #δημιουργικοτητα #μαγειρικη #τεχνη

Posted by Αυτισμός Έκφραση Δημιουργικότητα on Sunday, October 18, 2020

Βρέθηκαν λοιπόν πρόσφατα με παιδιά ξεχωριστά και δημιούργησαν συνταγές, δίνοντας και παίρνοντας μαθήματα ευγνωμοσύνης κυρίως για μας.

https://www.facebook.com/andreas.katsaros.18

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Γιώργος Κασσιανός: Ετοιμάζεται η Κύπρος για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Οινοχόων

Κάλπικη ιστορία: Οι παράδες και η Μαρία από τη Λεμεσό που κόσμησε την κυπριακή λίρα (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΣ)

Πότε θα ανακάμψει ο ιατρικός τουρισμός

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!