Παρουσίαση Φιλοξενία

Shongas Inn Δερύνεια: Εκεί θα «αποθηκέψεις» σκέψεις, συναισθήματα και αγάπη

Το Shongas Inn ένα παλιό κυπριακό αρχοντικό ηλικίας 100 ετών, σχεδιασμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, το οποίο μετατράπηκε σ’ ένα μικρό vintage boutique ξενοδοχείο. Βρίσκεται στη Δερύνεια, σε απόσταση 9χλμ. από τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα.

Εκεί βρέθηκα πρόσφατα και έζησα μια διαμονή βγαλμένη από τα παλιά. Από την αρχική του μορφή εξωτερικά αισθάνεσαι ότι θα ζήσεις ένα παραμύθι μιας άλλης εποχής – εκείνη του ρομαντισμού. Διατηρεί την αυθεντικότητα του και παράλληλα προσφέρει όλες τις ανέσεις. Στέκομαι στην επιβλητική με την δίφυλλη διακοσμημένη ξύλινη πόρτα και ντόπιο παραδοσιακό χρώμα, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ιστορικότητας.

 Ένα πανέμορφο αρχοντικό σε μια αγαπημένη περιοχή! Τόσο μοναδικό και φιλόξενο λες και ζούσες εκεί από παλιά! Ξαπλώνω στο κρεβάτι σ’ ένα φανταστικό δωμάτιο στον πάνω όροφο. Απέναντι δορυφορική τηλεόραση, με δωρεάν Netflix κλιματισμό, μπάνιο, με θέα το μπλε του ουρανού από το παράθυρο. Περπατάω  στους κοινόχρηστους χώρους του και ανακαλύπτω γωνιές ξεχασμένες από τον χρόνο μέσα από τα αντικείμενα που βρίσκονται στο χώρο. Από την αίθουσα υποδοχής διακρίνω μια  μικρή πόρτα που σε οδηγεί σε εσωτερική αυλή…Τα πάντα εκεί θέλουν να σε φιλοξενήσουν και να σου διηγηθούν την ιστορία τους…

Όλα τα δωμάτια του Shongas Inn διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακά κανάλια

Τα περισσότερα περιλαμβάνουν καθιστικό, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε. Στο δωμάτιο θα βρείτε επίσης βραστήρα, δωρεάν μπουκάλι νερό και τσάι/καφέ. Το ιδιωτικό μπάνιο κάθε δωματίου παρέχει ντους, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – την οποία όπως μάθαμε βαθμολόγησαν με 8,2 για ταξίδι δύο ατόμων. Άνεση με παράδοση με τον/την αγαπημένη σας. Με κρασάκι στο μπαλκόνι ή στην εσωτερική αυλή…Εκεί ο χρόνος σταματά. Δεν ακούς αμάξια, φωνές, ηχορύπανση…Κάτι χιλιόμετρα πιο κάτω ένα πρωινό μπάνιο στα καθαρά νερά της περιοχής αναζωογονεί όλες τις αισθήσεις.

Shongas Inn, ιστορία και προσωπικότητα…Παραδίδω το κλειδί μαζί με όσα κλείδωσα στη καρδιά μου. Εκεί όπου μπορώ να ερωτευτώ ξανά, να ξεφύγω από την καθημερινότητα και με μεράκι και ζωντάνια να «γεμίζω μπαταρίες» για τις μέρες που έρχονται.

 Για περισσότερες πληροφορίες:

www.shongasinn.com

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Malibu 1987: Το ντελίριο που προκάλεσε η Σαμάνθα Φοξ (ΦΩΤΟΣ)

Μιχάλης Φίλος: Tο πρόσωπο πίσω από τα πιάτα του Windmill Restaurant…με θέα τη Σκιάθο

Ακάμας: 3000 χρόνων ιστορία…H σπάνια ομορφιά της Κύπρου σε 230 km²

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!