Νέα Νεα της Αγορας

Καμιά ακύρωση για ταξίδια στην Ελλάδα

Ο πύρινος εφιάλτης που δοκιμάζει την Ελλάδα τις τελευταίες ώρες δεν φαίνεται, για την ώρα τουλάχιστον, να επηρεάζει τα ταξίδια των Κυπρίων στον συγκεκριμένο προορισμό, που παραμένει ο δημοφιλέστερος με διαφορά για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στο εξωτερικό από κατοίκους Κύπρου.

Όπως ανέφερε στον «Φ» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) Βασίλης Σταματάρης, δεν υπήρξαν ακυρώσεις για ταξίδια προς την Ελλάδα μέχρι χθες, παρά τη μεγάλη καταστροφή σε πολλές περιοχές της χώρας, αλλά ούτε και επηρεάστηκαν οι κρατήσεις για καταλύματα στην Ελλάδα. Η εικόνα, ανέφερε, συνεχίζει να είναι η ίδια όπως και τις προηγούμενες ημέρες, με την κίνηση και τις κρατήσεις για ταξίδια σταδιακά να αυξάνεται ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών αλλά και επειδή τα πανεπιστήμια στο εξωτερικό άρχισαν πλέον να ζητούν τη φυσική παρουσία των φοιτητών.

Το γεγονός ότι οι κρατήσεις για την Ελλάδα όσον αφορά ταξίδια αναψυχής δεν επηρεάστηκαν εξαιτίας των πυρκαγιών, επιβεβαίωσε στον «Φ» και ο διευθύνων σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του ACTA Ντίνος Κάκκουρας, αναφέροντας περαιτέρω πως οι πυρόπληκτες περιοχές δεν περιλαμβάνονται στα προγράμματα των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Ο ίδιος ανέφερε πως οι Κύπριοι φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ταξιδεύουν σε νησιά, κυρίως μέσω δρομολογημένων πτήσεων και όχι οργανωμένα στις περιοχές που επηρεάζονται από τις μεγάλες πυρκαγιές στην Ελλάδα. Εάν ακούσετε για φωτιές σε Χαλκιδική, Ρόδο και Σκιάθο, τότε ενδεχομένως να σημάνει συναγερμός και στην Κύπρο, πρόσθεσε ο κ. Κάκκουρας, συμπληρώνοντας πως γενικότερα, όπως και στην περίπτωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Κύπρο, οι ταξιδιώτες δεν επηρεάζονται από γεγονότα που θεωρούν πως βρίσκονται ή θα τεθούν υπό έλεγχο.

Αδάμος Αδάμου

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Υπερηχητικό αεροπλάνο θα κάνει το ταξίδι Λονδίνο – Νέα Υόρκη σε τρεισήμισι ώρες (BINTEO)

Taste and Hospitality

Γερμανία: Σάλος με την Φέζερ που ποζάρει με ποτήρι σαμπάνιας στην Ουκρανία (ΦΩΤΟΣ)

Taste and Hospitality

2017…κατάλαβαν τι θα πει «καφενείο» και το κατοχύρωσαν με δικαστική απόφαση

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!