Διεθνή Νέα Νεα της Αγορας

Hyatt Hotels: Aνακοίνωσε το άνοιγμα του Commune από το Σινικό Τείχος στην περιοχή Yangqing του Πεκίνου

Η Hyatt Hotels Corporations ανακοίνωσε το άνοιγμα του Commune από το Σινικό Τείχος στην περιοχή Yangqing του Πεκίνου, σηματοδοτώντας την έκτη ιδιοκτησία στην Κίνα για τη συλλογή The Unbound Collection της Hyatt. Διακρίνεται από μοντέρνα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα που έρχονται σε αντίθεση με το αρχαίο αρχιτεκτονικό θαύμα του Σινικού Τείχους, το ξενοδοχείο 176 δωματίων προσφέρει στους επισκέπτες ένα αξέχαστο ταξίδι ανακάλυψης από το καλά περασμένο μονοπάτι.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στους πρόποδες των ήρεμων βουνών Shuiguan, μέσα σε ένα έντονα όμορφο τοπίο με κυματιστούς λόφους και κοιλάδες. Σε αυτό το απομακρυσμένο σημείο, μόλις πάνω από μία ώρα με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Πεκίνου, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο από τη φασαρία για να επανασυνδεθείτε με τη φύση, ο ένας με τον άλλον και τον εαυτό σας.

Αρχικά σχεδιασμένο ως ιδιωτική συλλογή σύγχρονης αρχιτεκτονικής σχεδιασμένη από 12 ασιατικούς αρχιτέκτονες, το Commune από το Σινικό Τείχος απονεμήθηκε ένα ειδικό βραβείο στο La Biennale di Venezia του 2002 και, το 2005, χαιρετίστηκε από την Business Week ως «Νέο Αρχιτεκτονικό Θαύμα της Κίνας»

Σήμερα, το ξενοδοχείο διαθέτει 176 δωμάτια και σουίτες σε 36 βίλες, όπως Cantilever House, Bamboo Wall, Shared House, Forest House και μια συλλογή από βίλες εμπνευσμένες από το θέρετρο, όπου τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτική βεράντα.

Κάθε βίλα έχει το δικό της μοναδικό σχεδιασμό, από το Μπαμπού Τείχος εμπνευσμένο από την Ιαπωνία, το οποίο προσφέρει πέντε υπνοδωμάτια και μια αίθουσα τσαγιού, μέχρι το Forest House, ένα άνετο κρησφύγετο έξι υπνοδωματίων που έχει σχεδιαστεί για να αντανακλά το δάσος που το περιβάλλει έξω.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη θέα στο βουνό από κάθε δωμάτιο και να έχουν πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους των βιλών. Μπορείτε επίσης να κάνετε κράτηση για μια ολόκληρη βίλα για το απόλυτο ιδιωτικό καταφύγιο με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Κλείνει η Χριστουγεννιάτικη αγορά στην Βιέννη

Taste and Hospitality

Χαμένοι οι πρώτοι έξι μήνες του 2021 για τον τουρισμό

Taste and Hospitality

Γιώργος Κασσιανός: Ετοιμάζεται η Κύπρος για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Οινοχόων

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!