Διοίκηση Τάσεις

Αποτυπώστε το DNA του ξενοδοχείου σας στο άρωμα…

Είναι γεγονός ότι τα ξενοδοχεία επικεντρώνονται στη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας, δίνοντας σημασία σε περισσότερες λεπτομέρειες πέραν από τα κλασικά κομμάτια όπως το design και την εξυπηρέτηση. Το άρωμα του χώρου, είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία που απασχολούν πλέον τον ξενοδόχο, καθώς μέσω αυτού μπορεί να δημιουργήσει μια άκρως θετική εντύπωση. Προκειμένου να παρέχετε μια απόλυτα εξατομικευμένη υπηρεσία στους ταξιδιώτες σας, η διαδικασία σχεδιασμού του αρώματος υπογραφής ακολουθεί και αντικατοπτρίζει το DNA του ξενοδοχείου σας. Με το άρωμα του ξενοδοχείου να συνοδεύει τον ταξιδιώτη καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής του, δημιουργούνται μοναδικές εικόνες και αναμνήσεις, αυξάνοντας τόσο την ικανοποίηση όσο και το δέσιμό του με το κατάλυμα.

Στοιχεία του DNA του ξενοδοχείου που αποτελούν σημεία έρευνας και μελέτης των αρωματοποιών για τη δημιουργία του αρώματος υπογραφής είναι το brand personality, hotel concept, κοινό που απευθύνεται, αξίες και στόχοι.

Μοναδικές UPSELLING ευκαιρίες για τα Ξενοδοχεία

Προϊόντα όπως body lotion, shampoo, hand creams, σαπούνια, conditioners, αρωματικά κεριά, reed diffusers, fabric fresheners, amenities, αρωματικά ντουλάπας, μπορούν να φέρουν το άρωμα υπογραφής του ξενοδοχείου σας.

Προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο housekeeping είναι σημαντικό να φέρουν τη δική σας υπογραφή και να βρίσκονται σε κάθε χώρο, κάθε στιγμή. Με αυτό τον τρόπο υπογράφετε την καθαριότητα, την εξυπηρέτηση, τη φιλοξενία.

Τέλος στα πλαστικά μπουκαλάκια προϊόντων περιποίησης από τα ξενοδοχεία |  Υγεία - Περιβάλλον | ANT1 News

Αξιοποιώντας την ανακλητική ικανότητα της όσφρησης, αυξήστε τις θετικές κριτικές και τους repeaters σας, δίνοντας στους πελάτες σας ως good-bye gift, reed diffusers με το μοναδικό άρωμα του ξενοδοχείου σας, επιτρέποντάς τους να ανακαλέσουν ανά πάσα στιγμή την μοναδική εμπειρία που έζησαν στο κατάλυμά σας. Φτιάξτε μια μικρή γωνιά με τα δικά σας branded προϊόντα του ξενοδοχείου σας και δώστε την ευκαιρία στους επισκέπτες σας, να αγοράσουν κεριά, reed diffusers, travel kits, άρωμα σώματος, προϊόντα με το δικό σας άρωμα και να σας «κουβαλούν» πάντα μαζί τους.

Με αυτόν τον τρόπο, η συναισθηματική σύνδεση ενισχύεται, αυξάνοντας την πιθανότητα να επανέλθει στο μέλλον ως repeater, να το συστήσει σε φίλους και γνωστούς αλλά και να γράψει μια θετική κριτική για το κατάλυμα.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Τέσσερις τάσεις που κάνουν βουτία στη βιομηχανία αλκοόλ

Taste and Hospitality

Σιγκαπούρη: Πωλητές φαγητού του δρόμου αναγνωρίζονται από την Unesco

Taste and Hospitality

«Οι αλχημείες» του Mixologist Ιωάννη Ιωάννου τον έκαναν γνωστό ανά το παγκόσμιο

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!