Εφοδιαστική Αλυσίδα Προιόντα

Η The Lakes Distillery κάνει ντεμπούτο του Pink Grapefruit Gin

Η  The Lakes Distillery έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με την προσθήκη ενός ροζ γκρέιπφρουτ τζιν, καθώς ανταποκρίνεται στην αύξηση της δημοτικότητας των γευστικών gins στους καταναλωτές.

Το νέο «όμορφα ισορροπημένο» gin της The Lakes συνδυάζει γεύσεις πλούσιες σε κέδρο με ροζ γκρέιπφρουτ και δεν περιέχει πρόσθετα ζάχαρα ή γλυκαντικά.

Σύμφωνα με τη μάρκα των αλκοολούχων ποτών του Ηνωμένου Βασίλειου , η τελευταία έκδοσή της γίνεται με το νερό που αντλείται από το Εθνικό Πάρκο της Λίμνης και αποστάζεται σε ένα παραδοσιακό δοχείο χαλκού.

Ο Dhavall Gandhi, ο παρασκευαστής πίσω από το νέο gin της The Lakes, δήλωσε: “Εμπνευσμένο από τις αγαπημένες μου Λίμνες G & T – που γαρνίρεται με μια φέτα ροζ γκρέιπφρουτ θέλαμε να κάνουμε μια νέα προσθήκη που θα αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου μαζί με το κλασικό Lakes Gin ” .

“Ακολουθώντας τη φιλοσοφία το λιγότερο είναι περισσότερο, διερευνήσαμε διαφορετικές γαρνιτούρες μέχρι να ανακαλύψουμε αυτό που συμπληρώνει τέλεια το ισορροπημένο προφίλ γεύσης του gin μας ” .

«Εξασφαλίζοντας ότι δεν ξεπεράσαμε την αληθινή φύση της The Lakes Gin, επιλέξαμε να ενισχύσουμε τις ζωντανές νότες του αρκεύθου και του κόλιανδρου με τη φυσικά γλυκιά, αναζωογονητική γεύση εσπεριδοειδών ροζ γκρέιπφρουτ, κάνοντας μια ζωντανή νέα προσθήκη στην γκάμα μας που χρειάζεται απλά πάγο και tonic water στο σερβίρισμα . “

Το gin είναι διαθέσιμο από σήμερα (9 Απριλίου 2020) στη τιμή 38€ ανά φιάλη 70cl από την ιστοσελίδα του The Lakes Distillery.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Η NEFT Vodka: Eξαιρετικά υψηλής ποιότητας που έρχεται σε ένα μοναδικό δοχείο

Taste and Hospitality

Τα «δικά» μας γλυκά!

Taste and Hospitality

Η «ελίτ» των Κυπριακών κρασιών έχει ταυτότητα: Άης Αμπέλης

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!