Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Kava247: Η αυθημερόν οnline κάβα

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι η τάση των τελευταίων χρόνων την οποία η καραντίνα ήρθε να ενισχύσει. Μπύρες, κρασιά και αλκοολούχα ποτά δεν έμειναν εκτός παιχνιδιού. Τελευταίως έκανε την εμφάνιση της στην εφαρμογή online παραγγελιών του Foody μια κάβα που λειτουργεί μόνο διαδικτυακά. Πρόκειται για την Κάβα 24/7 η οποία είναι προσβάσιμη και στο kava247.com, παρέχοντας στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να εξερευνήσουν την πραμάτεια της όλο το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα.

Για παραγγελίες έως τις 16:00 υπάρχει αυθημερόν κατ’ οίκον παράδοση, ενώ για παραγγελίες που γίνονται αργότερα, Κυριακές και αργίες, η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Μέσω του Foody καλύπτεται η Λευκωσία και τα περίχωρα ενώ για παραγγελίες από το kava247.com υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε άλλες πόλεις με ACS Courier.

Η kava247.com δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τόσο τους καταναλωτές όσο και μικρές επιχειρήσεις του τομέα της εστίασης, οι οποίες δουλεύουν με μικρό στοκ και χρειάζονται τακτικό, γρήγορο και εύκολο ανεφοδιασμό.

Από την άλλη, πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία τίθεται στην υπηρεσία ντόπιων παραγωγών και μικροεμπόρων που δεν έχουν τη δυνατότητα να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, να φτάσουν στους καταναλωτές και να εξυπηρετήσουν κατ’ οίκον.

Από το kava247.com μπορεί κάποιος να αγοράσει μπύρες και κρασιά, ενώ πολύ σύντομα ανεβαίνουν στα ηλεκτρονικά ράφια αλκοολούχα ποτά, συσκευασμένα αλλαντικά και τυριά και άλλα προϊόντα ντελικατέσεν, τα οποία μπορεί κάποιος να επιλέξει από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του και να τα καταναλώσει εντός λίγων ωρών.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

Φυλλοξήρα η μεγαλύτερη απειλή του αμπελώνα στο μικροσκόπιο

Taste and Hospitality

Ρέσι: Οι εκδοχές μαγειρέματος του φαγητού που συνδέθηκε με τον κυπριακό γάμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Casa Bacardi «Ο καθεδρικός ναός του Ρούμι»

Taste and Hospitality

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!