Εφοδιαστική Αλυσίδα Παρουσίαση

Το νέο εμβληματικό αποστακτήριο του ουίσκι Macallan

Το ουίσκι Macallan ολοκλήρωσε το καλοκαίρι το νέο αποστακτηρίο του. Ένα εντυπωσιακό και σύγχρονο αρχιτεκτονικό δημιούργημα, στην περιοχή του Speyside στην Σκωτία, πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του τον Μάιο, παρουσία καταξιωμένων προσωπικοτήτων διεθνούς φήμης.

Το Speyside, χαρακτηρίζεται ως «Περιοχή Μεγάλης Αξίας Τοπίου» (AGLV), και αποτελεί σημείο μοναδικής ομορφιάς. Η νέα εμπειρία αποστακτηρίου έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τα χαρακτηριστικά του ίδιου του τόπου, καθώς το κτήμα Macallan βρίσκεται σε ένα μαγευτικό σημείο του Speyside και ο σχεδιασμός έγινε αποσκοπώντας στη διατήρηση του φυσικού τοπίου της περιοχής.

Macallan3

Σε απόσταση 400 μέτρων από το προηγούμενο κτίριο, το νέο εμβληματικό αποστακτήριο θα αποτελέσει το νέο σπίτι του ουίσκι Macallan και το ιδανικό περιβάλλον για την παρουσίαση του brand στο παγκόσμιο κοινό, καθώς και την εδραίωση της θέσης του ως κορυφαίου σκωτσέζικου ουίσκι.

Η δημιουργία του νέου αποστακτηρίου διήρκησε πάνω από 3 χρόνια, ενώ αναμένεται ότι θα φιλοξενήσει διπλάσιο αριθμό επισκεπτών τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, αριθμός ο οποίος υπολογίζεται ότι θα παρουσιάσει αύξηση στα επόμενα χρόνια λειτουργίας.

Το νέο αποστακτήριο θα προσφέρει μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία για τους επισκέπτες, φέρνοντας το Macallan στη ζωή, μέσα από ένα ταξίδι ανακάλυψης, παρουσιασμένο με έναν συναρπαστικό και διαδραστικό τρόπο.

Macallan2

Η Edrington, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Macallan, έχει πραγματοποιήσει επενδύσεις συνολικού ύψους £500 εκατ. την τελευταία περίοδο 12 ετών, με τα £140 εκατ. να αφιερώνονται στη δημιουργία του αποστακτηρίου, τη μεγαλύτερη επένδυση της εταιρείας. Το νέο αποστακτήριο του Macallan σχεδιάστηκε από την παγκοσμίου φήμης εταιρεία Rogers Stirk Harbour + Partners, ενώ υλοποιήθηκε από τη Robertson Construction.

Η αριστεία και η κορυφαία ποιότητα, τα οποία είναι ενσωματωμένα στο DNA του Macallan, το κάνουν να ξεχωρίζει και να αποτελεί την κύρια επιλογή όσων εκτιμούν ένα καλό ουίσκι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνεχής κατάρριψη ρεκόρ σε τιμές πώλησης, που πραγματοποιεί τους τελευταίους μήνες.

Macallan4

Πιο συγκεκριμένα, δύο εξαιρετικά σπάνια μπουκάλια The Macallan 1926, με ετικέτες οι οποίες αποτελούν δημιουργία των Sir Peter Blake και Valerio Adami, αγοράστηκαν τον Απρίλιο, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, προς $1.2 εκατομμύρια.

Το συγκεκριμένο πρόσφατο ρεκόρ καταρρίφθηκε τον Μάιο μέσω μίας δημοπρασίας η οποία πραγματοποιήθηκε στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας.

Macallan1

Κατά τη δημοπρασία, πραγματοποιήθηκε η υψηλότερη αγορά ουίσκι που έχει σημειωθεί ποτέ, η οποία ξεπέρασε τα $2 εκατομμύρια, ενώ τα δύο μπουκάλια έφεραν την εικαστική υπογραφή των ίδιων δημιουργών.

Subscribe to our Newsletter. Let's stay updated!

Related posts

«Αμερικανικό όνειρο» για τρεις μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες τροφίμων

Taste and Hospitality

Λεμεσός: Δείτε τι ετοιμάζει η Baturina η πιο πλούσια γυναίκα της Ρωσίας

Taste and Hospitality

Κινήσεις ματ για θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος – Λύσεις από τον Δημήτρη Ρούσο

Αφηστε ενα σχολιο

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στην ιστοσελίδα μας.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Αποδοχή Μάθε περισσότερα

error: Content is protected !!